Ανακοίνωση νέων Adobe® Acrobat® 8 προϊόντων

Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα την σειρά των νέων προϊόντων του Adobe® Acrobat® 8 family
H νέα σειρά προϊόντων της οικογένειας Adobe Acrobat 8 παρέχει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με ευκολία και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το Adobe PDF, το βασικό εργαλείο για ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων. Η οικογένεια προϊόντων Acrobat 8 περιλαμβάνει το Acrobat 8 Standard, το Αcrobat Professional, το Acrobat 3D Version 8 και το Acrobat 8 Elements.
Σχεδιασμένα το καθένα από αυτά για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών και των μεγάλων επιχειρήσεων, αποτελούν την ασφαλέστερη λύση για απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ εκτεταμένων ομάδων εργασίας. Οι προηγμένες δυνατότητες για σχολιασμό και επισκόπηση από άλλους χρήστες, με μόνο εργαλείο το δωρεάν Adobe Reader, η συλλογή δεδομένων από διαφορετικές εφαρμογές, η προστασία των «ευαίσθητων πληροφοριών» μέσω κωδικών διαχείρισης δικαιωμάτων πρόσβασης, εγκρίσεων επισκοπήσεων και ψηφιακών υπογραφών, καθιστούν τη νέα αυτή σειρά των Adobe Acrobat 8 προϊόντων ασυναγώνιστη.

Adobe® Acrobat® 3D Version 8
Το Adobe® Acrobat® 3D Version 8 προσφέρει στους μηχανικούς (τεχνικούς σχεδιαστές και εκδότες ένα πλήρες και ασφαλές μέσο συνεργασίας για εκτεταμένες ομάδες εργασίας, προκειμένου να διανείμουν τρισδιάστατο περιεχόμενο. Δημιουργήστε σχέδια 3D από τις κορυφαίες εφαρμογές CAD, μετατρέψτε τα σε PDF και παραδώστε πλούσια Inetractive σχέδια 3D στους χρήστες του δωρεάν λογισμικού Adobe Reader (version 7.0.7-8), χωρίς να απαιτείται άλλη εφαρμογή CAD ή λογισμικό viewer. Επιταχύνετε την επισκόπηση, εκσυγχρονίστε την παραγωγή, μειώστε τους πολυέξοδους ανασχεδιασμούς και ενισχύστε τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία CAD για τεχνικά εγχειρίδια και υλικά marketing.

Καθώς και το Αdobe® Captivate™ 2
To Adobe Captivate παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργούν γρήγορα, δυναμικές προσομοιώσεις, παρουσιάσεις λογισμικού και εκπαίδευση χωρίς την απαραίτητη γνώση προγραμματισμού ή άλλων multimedia εφαρμογών. Βασισμένο στο κορυφαίο προϊόν Adobe Flash, το Adobe Captivate δημιουργεί αυτόματα interactive περιεχόμενο σε μορφή Flash χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες η γνώση Flash. Με το Adobe Captivate 2, οι επαγγελματίες εκπαιδευτές και επιχειρηματίες χρήστες μπορούν να καταγράψουν ενέργειες, να προσθέσουν e-Learning interactions, να δημιουργήσουν περίπλοκα σενάρια και να συμπεριλάβουν rich media που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του χρήστη.

Αποκλειστική διάθεση:
Άνοδος Α.Ε. http://www.anodos.gr T: 210 9717 016 F: 210 9713 108