2 χρόνια Darkfall. Η Aventurine γιορτάζει και προσφέρει μείωση τιμής και εκπλήξεις στους συνδρομητές της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 χρόνια Darkfall
Η Aventurine γιορτάζει και προσφέρει
μείωση τιμής και εκπλήξεις στους συνδρομητές της

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2011: Η Aventurine Α.Ε. ανακοινώνει την συμπλήρωση δύο ετών από την κυκλοφορία του MMORPG Darkfall. Με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του μεγαλύτερου video game στην ελληνική αγορά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τόσο για την μείωση τιμής, όσο και για τα in-game δώρα που θα αποκτήσουν οι συνδρομητές του παιχνιδιού. Δείτε επίσης τις νέες προσθήκες που ετοιμάζουμε για το Darkfall Online τους προσεχείς μήνες.

Εορταστικές εκπλήξεις
Αυτές τις ημέρες, οι πρωτεύουσες κάθε φυλής στο Darkfall έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, καθώς πυροτεχνήματα εκτοξεύονται διαρκώς καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας. Την Παρασκευή στις 19:30, ο κόσμος του Agon θα γεμίσει με σημαίες και όσοι τις βρουν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ειδικά in-game δώρα.

Με αφορμή τον εορτασμό των δύο ετών, η Aventurine κάνει δώρο σε όλους τους συνδρομητές της 25.000 Meditation Points, οι οποίοι θα προστίθενται πλέον στο προφίλ όσων αγοράζουν για πρώτη φορά το παιχνίδι. Ξοδεύοντάς τους από το Journal του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορέσουν να ανεβάζουν τα skills τους όσο θα βρίσκονται offline. Οι πόντοι εξαργυρώνονται από κάθε ενεργό συνδρομητή, με ένα απλό login στο accounts.eu.darkfallonline.com. Επιπλέον, όποιος δοκιμάζει το Darkfall μέσω trial account, θα αποκτάει 2.500 Meditation Points για να τους ξοδέψει όπως επιθυμεί.

Στα items του παιχνιδιού έχουν προστεθεί ειδικά εορταστικά όπλα, καθώς επίσης και πυροτεχνήματα, τα οποία οι παίκτες μπορούν να βρουν από mobs ή να τα κάνουν craft στο Laboratory οποιασδήποτε πόλης. Στη συνέχεια μπορούν να τα σκάσουν (σαν…δυναμιτάκια) οπουδήποτε επιθυμούν, δημιουργώντας εντυπωσιακές εκρήξεις.

Εορταστική προσφορά Darkfall
Η καλύτερη προσφορά της Aventurine για τα δύο χρόνια του Darkfall Online έχει να κάνει με την τιμή του παιχνιδιού. Από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου, το Darkfall θα βρίσκεται σε προσφορά στα 9.95€, δηλαδή 20€ φθηνότερα από την προτεινόμενη λιανική τιμή του εμπορίου. Μαζί με την αγορά του θα αποκτήσετε κανονικά και έναν επιπλέον μήνα παιχνιδιού.

Επόμενες αλλαγές
Όπως ανακοινώσαμε και μέσω του επίσημου blog, το 2011 θα είναι μία πλούσια χρονιά για το Darkfall. Στα upgrades του παιχνιδιού ετοιμάζουμε επανασχεδιασμό των περιοχών στον κόσμο του Agon, δυναμικό φωτισμό, νέα τέρατα και ήχους σε όλο το περιβάλλον. Όλα αυτά θα εισαχθούν στο Darkfall σε μελλοντικό expansion, για το οποίο θα έχετε σύντομα νεότερα.

Μερικές ακόμη βασικές αλλαγές έχουν να κάνουν με το GUI του παιχνιδιού, το οποίο επανασχεδιάζεται, κάτι που θα βελτιώσει παράλληλα και την απόδοση της σύνδεσης κάθε παίκτη με τον server. Τέλος, έγινε μια σημαντική αλλαγή στο θέμα του PvP. Όσοι παίκτες σκοτώνουν χαρακτήρες από φιλικά προσκείμενα races (και κατ’ επέκταση χάνουν alignment), θα πρέπει πλέον να προσεύχονται σε εκκλησίες (churches), οι οποίες θα «συγχωρούν» τις αμαρτίες τους και θα αυξάνουν το alignment, έναντι ενός αντιτίμου σε gold.

Πέρα από τις παραπάνω προσθήκες, σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις σε upgrades βασικών χαρακτηριστικών του παιχνιδιού, που θα ανεβάσουν το επίπεδο του Darkfall ακόμη περισσότερο στην αγορά των MMORPG.