Τρίγωνα κάλαντα

Τρίγωνα κάλαντα και με μιας τα ξεχνάμε όλα. Μια ευγενική προσφορά της κοινωνίας μας, για να δουλέψει και λίγο η αγορά. Να ξεχάσουμε ότι ζούμε σε ένα παράλογο κόσμο και να θυμηθούμε για λίγο και την αγάπη. Να αγοράσουμε φωτάκια για το δέντρο μας, όταν με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να εμβολιαστούν 20 παιδάκια στην Αφρική και να γλιτώσουν από του χάρου τα δόντια. Σε λίγες μέρες με μαθηματική ακρίβεια θα δούμε και πεζοναύτες στο Ιράκ, να μοιράζουν δώρα σε όσα παιδάκια απέμειναν στην Φαλούτζα!

Ο Αγιος Βασίλης όμως ετοιμάζεται να μοιράσει τα δώρα του και στην Ελλάδα και όπως μας προέτρεψε κάποια παρουσιάστρια ειδήσεων σε κρατικό κανάλι εχθές, οι γονείς θα πρέπει να κρατούν το έθιμο αυτό, γιατί η μαγεία δεν πρέπει να χάνεται.Εμείς βέβαια έχουμε να πούμε ότι η τηλεόραση και ειδικά τα δελτία ειδήσεων, δεν είναι για να καλλιεργούν κουλτούρες για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας αφού δόξα το θεό, υπάρχουν και τα βιβλία για αυτό. Και αντί για προτροπές τέτοιου τύπου, πείτε μας καλύτερα τι θα πούμε στα παιδία μας όταν διαπιστώσουν ότι ο Αγιος Βασίλης δεν είναι ένας αλλά πολλοί, έχουν ψεύτικα μούσια, εμφανίζονται σε όλες τις διαφημίσεις στην τηλεόραση και φωτογραφίζονται μαζί σου μόνο αν τους πληρώσεις.

Τέλος πάντων , με βγάλανε πάλι απ τα ρούχα μου και πρέπει να σας ευχηθώ!
Εκ μέρους λοιπόν της ομάδας ανάπτυξης του agnostos.gr , ευχόμαστε να έχουμε λιγότερες κακές ειδήσεις να γράφουμε και όλοι οι άνθρωποι να έχουν καλή υγεία και να τους βλέπουμε χαρούμενους στους δρόμους και τις πλατείες, όχι μόνο εδώ, αλλά και σε όλο τον κόσμο, στην γειτονιά μας αλλά και στο Ιράκ , το Αφγανιστάν, την Αφρική και στην Αμερική. Τώρα που είπα Αμερική, ξέχασα να ευχηθώ στον αμερικανικό λαό, “να χαίρεστε και τον ηγέτη σας” !

—-
(http://www.agnostos.gr/a_fp.php?subaction=showfull&id=1103797963&archive=&start_from=&ucat=1&#038😉