Το Ride or Die αποκτά μια πιο πιπεράτη μορφή

Το διάσημο μοντέλο από την Αγγλία Thekla Roth συμφώνησε να εμφανιστεί στο επερχόμενο 187: Ride or Die, μιας και είναι οπαδός αγώνων ράλι. Πλέον θα προσθέσει την εντυπωσιακή της παρουσία στο επερχόμενο τίτλο της Ubisoft, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον πήχη της έντασης…

«Πρόκειται για μια νέα εμπειρία για μένα. Είμαι φανατική οπαδός των γρήγορων αυτοκινήτων και των αγώνων. Οπότε, όταν η Ubisoft με πλησίασε με αυτή την προσφορά δεν μπορούσα να αρνηθώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Thekla Roth.

Στο 187: Ride or Die ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός νεαρού οδηγού με το όνομα Buck, η ζωή του οποίου περιστρέφεται γύρω από τον κίνδυνο, το χρήμα και τις όμορφες γυναίκες. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στον υπόκοσμο του Los Angeles και ο Buck πρέπει να υπερασπίσει την περιοχή του από αντίπαλες συμμορίες.

Το κεντρικό καστ αποτελείται από δύο ανερχόμενους ηθοποιούς, τον Larenz Tate (Menace II Society, Ray), τον Noel Gugliemi (Training Day, The Fast and the Furious) και τον γνωστό ράπερ μουσικό Guerilla Black.

«Η Ubisoft προσφέρει κάτι διαφορετικό στο είδος των racing, ένα είδος που καταλαμβάνει το 20% στη συνολική αγορά των παιχνιδομηχανών», αναφέρει ο John Parkes, Marketing Director της Ubisoft EMEA και συνεχίζει «με μια δυνατή ιστορία και ένα εθιστικό μίγμα που αποτελείται από αγώνες ράλι, μάχες γεμάτες ένταση και ένα ατμοσφαιρικό soundtrack, το 187: Ride or Die θα συναρπάσει τους φίλους των ράλι και της δράσης»

To 187: Ride or Die αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Αυγούστου για PS2 και XBOX στην τιμή των 39.99 ευρώ.

http://www.presspoint.gr/release.asp?id=68026
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=1085
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=1094