Το NOD32 σε υπουργείο Εσωτερικών, ΟΣΕ, Νηρέα, Everest, Olympic Catering, Πήγασο ΑΧΕΠΕΥ – Ίδρυση γραφείου της ADAOX στην Αθήνα

Η ADAOX ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα με την ίδρυση γραφείου στην Αθήνα, καθώς και με σειρά εγκαταστάσεων του antivirus & antispyware NOD32 σε ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Στους καινούριους μεγάλους πελάτες της εταιρείας περιλαμβάνονται: το υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ο ΟΣΕ, ο όμιλος Νηρέας, ο όμιλος Everest, η Olympic Catering και η Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ. Ο συνολικός αριθμός αδειών για τις ανωτέρω συμφωνίες ανέρχεται σε 5000 περίπου.

Πιο αναλυτικά, το γραφείο της ADAOX στην Αθήνα βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία από το τέλος του 2006 και στεγάζεται στην οδό Σεμιτέλου 6 (απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής). Το γραφείο είναι επανδρωμένο με στελέχη μάρκετινγκ, πωλήσεων, τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης και η ίδρυση του αποσκοπεί στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης του NOD32 στην Ελλάδα.

Σχετικά με τις συμφωνίες, οι περίπου 5000 άδειες αφορούν στην πλήρη κάλυψη των αναγκών των εταιρειών – οργανισμών, σε υπολογιστές, servers και ηλεκτρονικές θυρίδες, καλύπτοντας μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών. Η διαχείριση και η ρύθμιση όλων των εγκαταστάσεων γίνεται κεντρικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής Remote Administrator που ελέγχει τις συσκευές από απόσταση, εξάγει αναφορές και παραλαμβάνει τις καινούριες εκδόσεις μέσω του internet χωρίς να απασχολούνται οι τελικοί χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επίτευξη των συμφωνιών συνέβαλε σημαντικά το κανάλι συνεργατών της ADAOX στην Αθήνα. Για τη συμφωνία με τον ΟΣΕ μεσολάβησε η εταιρεία Profile, για αυτές με Everest και Olympic Catering η εταιρεία Pansystems, ενώ για εκείνη με την Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ, η εταιρεία Nisat.

Για τη συμφωνία με τον όμιλο Νηρέα, ο Παναγιώτης Καραμπέρης, προϊστάμενος μηχανογραφικών συστημάτων του ομίλου, δήλωσε: «Καταλήξαμε στο NOD32 ύστερα από διεξοδική έρευνα αγοράς και εξαντλητικές δοκιμές τόσο του ίδιου όσο και άλλων, γνωστών, ονομάτων στις εφαρμογές ασφάλειας. Μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη λειτουργικότητα, την ευχρηστία και την αποτελεσματικότητά του και διαπιστώνουμε καθημερινά πως πρόκειται για άριστο προϊόν».

Το NOD32 (www.NOD32.gr) είναι η πολυβραβευμένη πλατφόρμα ασφάλειας της αμερικανικής εταιρείας ESET, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware, phishing και rootkits. Χάρη στα advanced heuristics (αλγόριθμοι εντοπισμού με τεχνητή νοημοσύνη), το Virus radar on-line (πρότυπο παρατηρητήριο ιών) και το σύστημα αμφίδρομης αυτοματοποιημένης επικοινωνίας ThreatSense, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το κορυφαίο πρόγραμμα αντιμετώπισης ψηφιακών απειλών. Το NOD32 απευθύνεται, με ανάλογες εκδόσεις, σε εταιρικούς και οικιακούς χρήστες. Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows και επιπλέον, Windows Vista Windows XP και Windows Server 2003 στα 64 bits, Microsoft Exchange Server, MS-DOS, Unix, Linux (Workstations, File και Mail Server), Kerio (Mail Server και WinRoute Firewall), Novell Netware Server και Lotus Domino Server. Η τιμή διάθεσης του retail pack για οικιακούς χρήστες (1 άδεια χρήσης για 1 έτος) ανέρχεται στα 39 ευρώ, τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Στην Ελλάδα διατίθεται από την εταιρεία ADAOX, μέσω εκτεταμένου δικτύου μεταπωλητών και συνεργατών.

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)
Η εταιρεία ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και τη διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Σήμερα, διαθέτει ένα δίκτυο 200 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Antivirus, Antispam, Web Filtering και Monitoring, Intrusion Detection και Internet Bandwith Optimization. Εδρεύει στην Κύπρο.

Σχετικά με την ESET (www.eset.com)
Η εταιρεία ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη antivirus και security λογισμικού. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD32 για να ελέγξει τα προϊόντα της, πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 60 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Επισκεφτείτε το http://www.nod32.gr, τον επίσημο δικτυακό τόπο του NOD32 στα ελληνικά. Το site ανανεώνεται διαρκώς.

Για περισσότερες πληροφορίες αποκλειστικά για το δελτίο τύπου παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Χαράλαμπο Νικόπουλο, υπεύθυνο επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ. 6932881530,
e-mail babis@adaox.com.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παραγγελίες, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη κ.λπ. παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο της εταιρείας στην Αθήνα.

ADAOX γραφείο Ελλάδας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Σεμιτέλου 6
Τ.Κ.: 11528
ΤΗΛ: 2107759270
ΦΑΞ. 2107708955
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: Δημήτρης Ράικος
e-mail draekos@adaox.com