Το αφεντικό (allofmp3.com) τρελλάθηκε!

Η αμφιλεγόμενη υπηρεσία online πώλησης μουσικής χωρίς DRM, που πρόσφατα απαγορεύθηκε στην Δανία, μάλλον τρελλάθηκε.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, η νέα της προσφορά στα μέλη, που προβλέπει το κατέβασμα ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ τραγουδιού εντελώς δωρεάν! Ο μοναδικός περιορισμός, είναι η απαίτητση απο μεριάς του καταστήματος, τα τραγούδια να παίζουν μόνο με εναν δικής της κατασκευής media player (Music for the masses player).

Αφού κάποιος εγγραφεί στο site εντελώς δωρεάν, μπορεί να αγοράσει όποια ποσότητα μουσικής θέλει χωρίς να πληρώσει ούτε cent. Μόλις τα τραγούδια κατεβούν στον υπολογιστή του χρήστη (αρχεία τύπου Mp3x) ο χρήστης ανοίγει την δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει το site και βάζει τα στοιχεία μέλους. Τότε, ως δια μαγείας, τα τραγούδια είναι έτοιμα να παίξουν!

Για όσους δεν γνωρίζουν, όλα τα online καταστήματα πώλησης μουσικής όπως το iTunes Miusic Store, το Urge και τόσα άλλα, κλειδώνουν όποιο αρχείο αγοράζετε, έτσι ωστε να παίζει σε περιορισμένο αριθμό υπολογιστών και συσκευών όπως το iPod.

Το ρώσικο Allofmp3 όχι μόνο σας παρέχει εντελώς ξεκλείδωτα τραγούδια, τα προσφέρει και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με μέση τιμή CD τα $2.

Αυτή η νέα κίνηση της προσφοράς κλειδωμένων εντελώς δωρεάν όμως τραδουδιών, σπάει ταμεία. Ο καθένας θα μπορεί να κατεβάζει κάποιο υποψήφιο προς αγορά album, θα το ακούει σε ποιότητα 128KBPs για όσο διάστημα θέλει και αν και εφόσον επιλέξει πως το θέλει, μπορεί να το αγοράσει στις παραπάνω τιμές.

Κανείς ανταγωνιστής εκεί έξω υπάρχει; Μάλλον όχι.

Έχω άδικο που λέω πως το αφεντικό τρελλάθηκε;

ΠΗΓΗ: http://blog.snobpc.eu