Τι συμβαίνει στο Ram; Απολύσεις άνευ αποζημίωσης, κλείσιμο και επανακυκλοφορία υπό νέα διεύθυνση.

Η κυκλοφοριακή καθίζηση του Ram φαίνεται ότι φέρνει μεγάλες αναταράξεις στο περιοδικό το όποιο από ότι φαίνεται εγκαταλείπεται από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Σε χθεσινό δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας το “Παρόν της Κυριακής” το όποιο αναφερόταν στα προβλήματα των ΜΜΕ υπήρχε και μια είδηση που αφορούσε τα γνωστά περιοδικά Ram και Hi-tech κι έλεγε ότι ο Όμιλος Λαμπράκη αποφάσισε να διακόψει την λειτουργιά τους.

Στο άρθρο του Παρόν αναφέρεται ότι:

Ενδεικτική είναι και η περίπτωση του ΔΟΛ. Αποφάσισε να κλείσει δύο περιοδικά που εκπαίδευσαν τους Έλληνες στις νέες τεχνολογίες, το «RAM» και το «HiTech», τα οποία τελικά θα υπενοικιάσει ο δημιουργός τους Θόδωρος Σπίνουλας. Οι εργαζόμενοι στα περιοδικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προκειμένου να έχουν δουλειά και στη νέα υπό δημιουργία εταιρεία, εκλήθησαν να υποβάλουν παραίτηση και να μη διεκδικήσουν αποζημίωση. Έτσι ωφελείται και ο ΔΟΛ και ο Θ. Σπίνουλας υπενοικιάζει με άλλους όρους τα δύο περιοδικά.
Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο από τον παρακάτω δεσμο,
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=27306&colid=&catid=28&dt=2008-05-11%200:0:0

Ας ελπίσουμε ότι τα δυο περιοδικά θα βρουν το δρόμο τους και θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα κι ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά δεν θα χάσουν την δουλεία τους.