Τεχνολογική Συστημάτων: Νέες φορητές λύσεις Sony Vaio

Η Τεχνολογική Συστημάτων, εξουσιοδοτημένη Sony Specialist Dealer, παρουσιάζει τις νέες σειρές φορητών υπολογιστών Vaio οι οποίες προσφέρονται για διάθεση B2B:

-Sony VGN-TZ31XN/B

Ένας πανίσχυρος υπερφορητός υπολογιστής που είναι σχεδιασμένος, ώστε να σας συνοδεύει παντού, ενώ οι δυνατότητες του εγγυώνται ότι ποτέ δε θα σας λείψει ο υπολογιστής του γραφείου σας. Το κομψό του σώμα είναι κατασκευασμένο από μαύρα ανθρακονήματα, που εγγυώνται δύναμη και ανθεκτικότητα, ενώ κρατάνε το βάρος του στα μόλις 1,19 κιλά. Διαθέτει πολύ λεπτή οθόνη Χ-black LCD, 11,1 ιντσών και τεχνολογίας LED για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ιδιαίτερα δυνατός είναι ο επεξεργαστής Intel® Core™ 2 Duo U7600, ταχύτητας 1,2 GHz, ο οποίος επιπλέον είναι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, εξασφαλίζοντας 7 ώρες αδιάλειπτης λειτουργίας. Ακόμα τα δεδομένα σας θα είναι πάντα ασφαλή, με την χρήση συστήματος αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, προστασίας σκληρού δίσκου και ασφάλειας TPM. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Business.

-Sony VGN-SZ71XN/C

Μια φορητή λύση για όσους επιδιώκουν να έχουν εκτός από υψηλές επιδόσεις και έναν πολύ ελαφρύ υπολογιστή πάντα μαζί . Το χαμηλό του βάρος που φθάνει μόλις τα 1,79 κιλά επιτυγχάνεται λόγω της χρησιμοποίησης ανθρακονημάτων για την κατασκευή του, ενώ το υλικό εγγυάται στιβαρότητα και αντοχή στην χρήση. Είναι εξοπλισμένος με ευρεία οθόνη 13,3 ιντσών X-black LCD που χρησιμοποιεί τεχνολογία LED για υψηλή ποιότητα εικόνας. Οι πολύ καλές επιδόσεις του οφείλονται στον συνδυασμό του επεξεργαστή Intel® CoreTM 2 Duo T9300, που έχει συχνότητα λειτουργίας 2,5 GHz και της κάρτας γραφικών NVIDIA® GeForce® 8400M GS GPU. Διαθέτει ακόμα σκληρό δίσκο 200 GB, ενώ η ενσωματωμένη μνήμη φθάνει τα 2 GB. Χρησιμοποιώντας τον τρόπο λειτουργίας Stamina, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται εντυπωσιακά, φθάνοντας έως και τις 5,5 ώρες. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Business.

-Sony VGN-AR61UZ

Είναι στην ουσία ένα ισχυρότατο φορητό multimedia studio με ευρεία οθόνη 17 ιντσών X-black LCD , που υποστηρίζει προβολή Full HD και έχει διπλή λυχνία.
Ακόμα διαθέτει μονάδα Blu-ray Disc™(ανάγνωσης/εγγραφής), για να προβάλλετε ταινίες HD, αλλά και να δημιουργείτε περιεχόμενο HD.
Ο ενσωματωμένος ψηφιακός και αναλογικός δέκτης τηλεόρασης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε, αλλά και να εγγράφετε τηλεοπτικές εκπομπές.
Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Intel® Core™2 Duo T8300 με συχνότητα λειτουργίας 2,4 GHz και την κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® 8600M GT GPU, ενώ διαθέτει μνήμη 4096 ΜΒ και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500 GB. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Ultimate.

-Sony VGN-AR61M

Ένας φορητό «πακέτο» που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις και δυνατότητες ψυχαγωγίας που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Διαθέτει μονάδα Blu-ray Disc™ Combo (ανάγνωσης) που σας επιτρέπει να προβάλλετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε format HD. Έχει ευρεία οθόνη 17 ιντσών, X-black LCD με ανάλυση WXGA+ (1440×900 pixels) που εγγυάται υψηλή απόδοση εικόνας. Το σύστημα διαθέτει επεξεργαστή Intel® CoreTM 2 Duo T7500, ταχύτητας 2,2 GHz, σκληρό δίσκο 300 GB και κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® 8400M GT GPU που το κάνει ιδανικό για δημιουργία πολυμέσων με την βοήθεια των εφαρμογών Adobe® Photoshop® Elements και Adobe® Premiere® Elements. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Home Premium.
-Sony VGN-CR31Z/RΕD

Επειδή και ο φορητός σας είναι πια κομμάτι της εικόνας σας, αποκτήστε τώρα ένα μοντέλο που εκφράζει το στυλ σας απόλυτα. Με κάλυμμα σε έντονο κόκκινο χρώμα, εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, ενώ έχοντας μόλις 2,5 κιλά βάρος μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Φυσικά τα χαρίσματα του δεν σταματάνε εκεί αφού διαθέτει υψηλές επιδόσεις με επεξεργαστή Επεξεργαστής Intel® Core™2 Duo T8300, συχνότητας 2,4 GHz και κάρτα γραφικών ATI® Mobility Radeon™ X2300. Είναι εξοπλισμένος με ευρεία οθόνη 14,1 ιντσών Χ-black LCD, που εξασφαλίζει ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων, ενώ είναι έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες ψυχαγωγίας που θα του αναθέσετε, πατώντας απλά το κουμπί AV. Ανάλογα υψηλές είναι και οι δυνατότητες δημιουργίας που έχει, μια και είναι εφοδιασμένο με το πανίσχυρο, αλλά και εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Adobe® Photoshop® Elements. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Home Premium.

-Sony VGN-CR31S

Πρόκειται για μια φορητή «παλέττα» για τους λάτρεις του στυλ, περιλαμβάνοντας υπολογιστές που προσφέρονται σε τρία μοναδικά χρώματα: γαλάζιο, ροζ και άσπρο.
Εκτός από το μοναδικό, compact σχεδιασμό του-βάρος μόλις 2,5 κιλά- ξεχωρίζει και για τις επιδόσεις του, μια και είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel® Core™2 Duo T8100, ταχύτητας 2,1 GHz, με υποστήριξη τεχνολογίας Enhanced Intel SpeedStep® και κάρτα γραφικών ATI® Mobility Radeon™ X2300. Ακόμα διαθέτει ευρεία οθόνη 14,1 ιντσών X-black LCD για να απολαμβάνετε με πιο φυσικά χρώματα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Ακόμα διαθέτει σκληρό δίσκο 160 GΒ και ενσωματωμένη μνήμη που φθάνει τα 2 GB. Eίναι ιδανικός για να αποτελέσει το φορητό σας κέντρο ψυχαγωγίας, το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε με το κουμπί λειτουργίας AV. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Home Premium.

-Sony VGN-FZ31Z

Mια κορυφαία φορητή πρόταση για όσους συνδυάζονται μόνο με το καλύτερο, τόσο στον τομέα της ψυχαγωγίας, όσο και της εργασίας. Είναι εφοδιασμένος με επεξεργαστή Intel® Core™ 2 Duo T8300, συχνότητας 2,4 GHz, κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® 8600M GS- με μνήμη που μπορεί να φθάσει έως τα 1535 MB- και ενσωματωμένη μνήμη 4096 ΜΒ, ένας συνδυασμός που καθιστά το σύστημα πανίσχυρο. Ανάλογα υψηλής ποιότητας είναι και η οθόνη του, η οποία έχει διάσταση 15,4 ίντσες, ανάλυση 1280 X 800 pixels(WXGA), ενώ είναι τεχνολογίας LCD X-black για μοναδική πιστότητα χρωμάτων. Διαθέτει ακόμα μονάδα Blu-ray DiscTM (ανάγνωσης) για να αναπαραγάγετε ταινίες HD τόσο στην οθόνη του φορητού σας, όσο και στην τηλεόραση σας μέσω της εξόδου HDMI. Ο σκληρός δίσκος του συστήματος έχει χωρητικότητα 300 GB, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη κάμερα motion eye ανάλυσης 1,3 Μegapixel. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Home Premium.

-Sony VGN-FZ31M

Aποκτήστε τώρα μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας με ένα φορητό σύστημα που θα αποτελέσει τον αχώριστο σύντροφο σας τόσο στην δουλειά, όσο και στην διασκέδαση. Έχει ενσωματωμένη μονάδα Blu-ray Disc™ Combo (ανάγνωσης), που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταινίες υψηλής ποιότητας HD, ενώ μπορείτε να τις προβάλλετε και στην τηλεόραση σας μέσω της εξόδου HDMI που διαθέτει. Η ευρεία οθόνη του είναι ευκρινής, τεχνολογίας X-black LCD, ενώ οι διαστάσεις της φθάνουν τις 15,4 ίντσες. Την οθόνη την «αγκαλιάζει» ένα πρωτοποριακό περίβλημα από μαγνήσιο που εξασφαλίζει μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος. Ο επεξεργαστής του συστήματος είναι Intel® Core™2 Duo T7250, συχνότητας 2 GHz, ενώ συνοδεύεται από την κάρτα γραφικών GeForce® 8400M GT GPU NVIDIA®. Ο σκληρός του δίσκος έχει χωρητικότητα 200 GB, ενώ η μνήμη του φθάνει τα 2 GB. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Home Premium.

-Sony VGN-NR21S/S

Mια κομψή φορητή λύση που θα καλύψει με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες σας, τόσο στο κομμάτι της εργασίας, όσο και της διασκέδασης, ενώ διακρίνεται για τον εργονομικό σχεδιασμό της, που κάνει τον υπολογιστή ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™2 Duo T5450, ταχύτητας 1,66 GHz, με υποστήριξη τεχνολογίας Enhanced Intel SpeedStep®, ενώ η κάρτα γραφικών που τον συνοδεύει είναι η GeForce(R) 8400M GT GPU από την NVIDIA(R). Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μνήμη των 2 GB, εγγυώνται υψηλή απόδοση και ταχύτητα. Ο σκληρός δίσκος του συστήματος έχει χωρητικότητα 250 GB, ενώ υπάρχουν 4 υποδοχές USB, για να συνδέετε με ευκολία τις περιφερειακές σας συσκευές. Ξεχωριστή είναι και η ευρεία οθόνη των 15,4 ιντσών, η οποία είναι τεχνολογίας X-black LCD για ρεαλιστική απεικόνιση των φωτογραφιών σας. Συνοδεύεται από τα αυθεντικά Windows Vista® Home Premium.

Σχετικά με την Τεχνολογική Συστημάτων

Η Τεχνολογική Συστημάτων ΑΕ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων. Με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο και ως εξουσιοδοτημένη Sony Specialist Dealer, η Τεχνολογική Συστημάτων μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Διαθέτει ακόμα εξουσιοδοτημένο Service, έτσι ώστε να υπάρχει πάντοτε ο έλεγχος ποιότητας των προϊόντων που αγοράζετε και η υποστήριξη που απαιτεί ο επαγγελματίας της εικόνας και του ήχου. Σημείο διαφοροποίησης της Τεχνολογικής είναι ότι προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης οπτικοακουστικών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών.