Τεχνολογική Συστημάτων: Η νέα γενιά τoυ διαδραστικού συστήματος SMART Board 600i2 είναι εδώ

Η Tεχνολογική Συστημάτων, αντιπρόσωπος των διαδραστικών πινάκων SMART Board παρουσιάζει τον διάδοχο του επιτυχημένου συστήματος SMART Board 600i. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα δεύτερης γενιάς που συνδυάζει τον διαδραστικό πίνακα SMART Board 680 με τον νέο προβολέα Unifi 45.
Σε σχέση με τον προκάτοχο του, τo SMART Board 600i2 είναι ένα σύστημα περισσότερο προσανατολισμένο στον τομέα της εκπαίδευσης, ενώ είναι αρκετά οικονομικότερο. Στην επιτυχία του συντελεί τόσο το σύστημα τοποθέτησης του προβολέα που περιορίζει στο ελάχιστο την εμφάνιση σκιών στην επιφάνεια του πίνακα, όσο και η απλή συνδεσμολογία του.
Στα πλεονεκτήματα του συγκαταλέγεται ο νέος προβολέας Unifi 45 προσφέρει φωτεινότερη εικόνα και ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων, ενώ το σύστημα τοποθέτησης του τον προστατεύει από εσκεμμένες φθορές. Το σύστημα ελέγχου του συστήματος, επιτρέπει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ είναι εύκολη η σύνδεση του με υπολογιστή και η τοποθέτηση σε αυτό, περιφερειακών συσκευών όπως mp3 players, κάμερες και DVD Players. Το σύστημα μπορεί να συνδεθεί εύκολα με το νέο σύστημα ήχου για αίθουσες διδασκαλίας της SMART ή με USB ηχεία που το μετατρέπουν σε ένα κέντρο πολυμέσων.
Χαρακτηριστικά
Προβολέας Unifi 45 – Τοποθετείται με ασφάλεια στον τοίχο πάνω από τον διαδραστικό πίνακα SMART Board, έχει ανάλυση XGA (1024×768 pixels) και φωτεινότητα 2,000 lumens. Το μοναδικό σύστημα μηχανικής στήριξης που διαθέτει, το προστατεύει από κακή χρήση ή βανδαλισμό. Ο προβολέας Unifi χρησιμοποιεί την τεχνολογία DLP και δεν διαθέτει φίλτρο, γεγονός που επιμηκύνει το διάστημα που απαιτείται για συντήρηση.
Διαδραστικός πίνακας SMART Board – Το σύστημα SMART Board 600i2 περιλαμβάνει τον διαδραστικό πίνακα SMART Board 680 που προσφέρει 77 ίντσες (195.6 εκατοστά) ωφέλιμου χώρου οθόνης. Με το απλό άγγιγμα της επιφάνειας προβολής μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει και να ελέγξει οποιαδήποτε εφαρμογή(ανάμεσα τους πλοήγηση στο Internet, αναπαραγωγή CDs και DVDs, ενώ μπορείτε να γράψετε σημειώσεις με ηλεκτρονικό μελάνι, τις οποίες έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε για να τις χρησιμοποιήσετε και στο μέλλον).
Η υποδοχή μαρκαδόρων SMART Pen Tray αυτομάτως αντιλαμβάνεται αν πιάσατε ένα μαρκαδόρο ή την σβήστρα. Ο διαδραστικός πίνακας SMART Board συνοδεύεται από το επικουρικό λογισμικό εκπαίδευσης Notebook™, που προσφέρει πλούσια χαρακτηριστικά και δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100,000 στοιχεία εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Αντικλεπτικό σύστημα – Το σύστημα SMART Board 600i προστατεύεται με τρεις μηχανισμούς κλειδώματος.

Σχετικά με την Τεχνολογική Συστημάτων
Η Τεχνολογική Συστημάτων ΑΕ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων. Με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο και ως εξουσιοδοτημένη Sony Specialist Dealer, η Τεχνολογική Συστημάτων μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Διαθέτει ακόμα εξουσιοδοτημένο Service, έτσι ώστε να υπάρχει πάντοτε ο έλεγχος ποιότητας των προϊόντων που αγοράζετε και η υποστήριξη που απαιτεί ο επαγγελματίας της εικόνας και του ήχου. Σημείο διαφοροποίησης της Τεχνολογικής είναι ότι προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης οπτικοακουστικών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών.