Τέλος υποστήριξης για τα Windows 98/ME

Η υποστήριξη για τα Windows 98, Windows 98 Second Edition, και Windows Millennium Edition (Me) τελειώνει στις 11 Ιουλίου 2006.
Η Microsoft θα τελειώσει τη δημόσια και τεχνική υποστήριξη καθώς και τα security updates, σ’ αυτήν την ημερομηνία, για αυτό έχει αρχίσει τις υπενθυμίσεις προς τους χρήστες αυτών των λειτουργικών.

‘Η υποστήριξη αυτών των προϊόντων τελειώνει επειδή είναι ξεπερασμένα καθώς τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα, μπορούν να εκθέσουν τους χρήστες σε κινδύνους ασφαλείας.
Συστήνουμε στους πελάτες που τρέχουν ακόμα τα Windows 98 ή τα Windows Me, να κάνουν αναβάθμιση σ’ ένα νεώτερο, ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, όπως τα Windows XP, το συντομότερο δυνατόν’ είπαν από την Microsoft.

* Η επί πληρωμή υποστήριξη συμβάντων και τα critical security updates για τα Windows 98, τα Windows 98 Second Edition, και τα Windows Me, θα τελειώσουν στις 11 Ιουλίου 2006. Κανένα άλλο security update δεν θα ακολουθήσει μετά από αυτήν την ημερομηνία.
* Η απευθείας σύνδεση υποστήριξης αυτοβοήθειας θα είναι διαθέσιμη στο Microsoft Support Web site μέχρι τουλάχιστον τις 11 Ιουλίου 2007.

Περισσότερα http://support.microsoft.com/gp/lifean18