Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011με θέμα “Ανοιχτό Λογισμικό: Ευκαιρία Ανάπτυξης”

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα "Ανοιχτό Λογισμικό: Ευκαιρία Ανάπτυξης". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρισα.

Το φετινό συνέδριο θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες, "Κοινότητες Ανοιχτού Λογισμικού & Hardware", "Ανοιχτά Μοντέλα Επιχειρηματικότητας", "Ανοιχτά Πρότυπα & Ανοιχτό Περιεχόμενο" και "Γιατί το Ανοιχτό Λογισμικό ταιριάζει με το Δημόσιο", με βασικούς ομιλητές από μεγάλα διεθνή έργα ανοιχτού λογισμικού και διεθνείς φορείς. Στο τέλος κάθε μέρας θα πραγματοποιθούν συζητήσεις με θέματα όπως "Μη κοιτάς μόνο τι κάνεις εσύ για το ΕΛ/ΛΑΚ, δες και τι μπορεί να κάνει το ΕΛ/ΛΑΚ για εσένα" και "Επιχειρείν με Ανοιχτό Λογισμικό".

Συνολικά στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν 3 παρουσιάσεις ανά θεματική ενότητα, και συνολικά 12 workshops, ενώ στις υπόλοιπες πόλεις, πέρα απ’ τους βασικούς ομιλητές θα πραγματοποιηθούν 3 παρουσίασεις στη Λάρισα, 6 παρουσιάσεις στη Θεσσαλονίκη και 6 παρουσιάσεις στο Ηράκλειο.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους για παρουσιάσεις, workshops αλλά και συμμετοχή στα πάνελ στη σχετική φόρμα, που θα βρείτε στο site του συνεδρίου, το αργότερο μέχρι τις 10 Απριλίου.