Στις 4 Νοεμβριου κυκλοφορει το Age of Empires III

Παρατάξτε τους άντρες σας! Το Age of Empires III, ο εντυπωσιακός τίτλος-σταθμός στην κατηγορία παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) από τη Microsoft και την Ensemble Studios, είναι πανέτοιμο να εισβάλλει στα καταστήματα στις 4 Νοεμβρίου. Το Age of Empires III, που θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις – κανονική και συλλεκτική – θα ενθουσιάσει τους παίκτες με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, όπως η πολύ σημαντική Γενέτειρα Πόλη (Home City) αλλά και με εκπληκτικά γραφικά που πρώτη φορά κοσμούν ένα παιχνίδι RTS. Οι παίκτες μπορούν πλέον να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι την εμπειρία του παιχνιδιού, χάρη στο playable demo που κυκλοφόρησε πρόσφατα και προσφέρει ώρες έντονων μαχών αλλά και τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη Γενέτειρα Πόλη σας.

Το Age of Empires III, το τρίτο μέρος της πολύ επιτυχημένης σειράς Age of Empires που έχει πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει καθορίσει το είδος των ιστορικών RTS παιχνιδιών, χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς σαν το νέο σημείο αναφοράς των παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το Age of Empires III είναι: Επεξεργαστής 1.4GHz, 256 MB RAM, κάρτα video με 64 MB, Windows XP, σύνδεση στο Internet με τουλάχιστον 56K modem για παιχνίδι online, και 2GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο.

Στο Age of Empires III οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας από τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις που κυριάρχησαν μεταξύ του 1500 και του 1850 μ.Χ καθώς αυτές εξερευνούν, αποικίζουν και τελικά κατακτούν τη Νότια και τη Βόρεια Αμερική. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Age of Empires III μέσα από το site http://www.ageofempires3.com .
http://www.presspoint.gr/release.asp?id=73548