Σταματήστε τις οικονομίες… το τέλος του κόσμου στις 21 Οκτωβρίου!!!

Όπως είμαι σίγουρος θα έχετε διαβάσει σε όλα τα μέσα τις τελευταίες μέρες, το φιλόδοξο πρόγραμμα του επιταχυντή σωματιδίων CERN και συγκεκριμένα το διαβολικό πείραμα LHC μπαίνει σε εφαρμογή.

 

Μετά τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και τα crash test των αυτοκινήτων η εξέλιξη της επιστήμης έφερε τις συγκρούσεις σωματιδίων! Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες, καταστροφολόγους, θρησκόληπτους, δημοσιογράφους κλπ, τα πειράματα αυτά ενδέχεται να δημιουργήσουν μια μαύρη τρύπα η οποία θα ρουφήσει τον πλανήτη. Ποιο απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι αφού καταπιεί τη Γη, με το ρέψιμο της θα σβήσει και τον Ήλιο!

Οι εκπρόσωποι του εγχειρήματος καθώς και πλήθος επιστημόνων που χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις και σκοτεινά συμφέροντα εμφανίζονται καθησυχαστικοί, λέγοντας ότι η ενέργεια που απελευθερώνεται από τα πειράματα είναι ελάχιστη.

Παρ’ όλα αυτά, έγκριτος Αμερικανός πατριώτης δικαστής του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Χαβάης (με έδρα τη Χονολουλού!) έκρινε πως πρέπει να το ξανασκεφτούμε, δικαιώνοντας 2 κατήγορους του προγράμματος!

Παρά τις πιέσεις της Δικαιοσύνης πάντως, το ολέθριο για την ανθρωπότητα πρόγραμμα προχωράει! Την Τετάρτη 10/9 θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές του επιταχυντή και το κυρίως πείραμα θα εκτελεστεί στις 21 Οκτωβρίου! Πληροφορίες ότι τα διαστημικά λεωφορεία είναι όλα κλεισμένα ελέγχονται. Καλού κακού κάντε ένα τηλέφωνο στη NASA μπας και βρείτε θέση!

Ζωή σε μάς και μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!

 

Μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω αλλά καλύτερα περάστε όσο χρόνο σας απομένει με τους δικούς σας:

http://www.nytimes.com/2008/03/29/science/29collider.html?_r=2&adxnnl=1&oref=slogin&ref=science&adxnnlx=1206824205-vWa80a2GXBBV0ixUkV2Ynw&oref=slogin

http://lhc.web.cern.ch/lhc/