Ανώνυμος
Εμπνεύσεις: κλικ για λίστα
Username:
  Password:
 
Εγγραφή μέλους
Υπενθύμιση κωδικού
Προγράμματα 04.10.11 13:30 από: dimsis (Δημήτρης Σισκόπουλος)
Προγράμματα για δημιουργία κόμικ, κινούμενων σχεδίων, animated εικόνων για παιδιά

Προγράμματα για δημιουργία κόμικ, κινούμενων σχεδίων, animated εικόνων για παιδιά

Έψαχνα να βρω κανένα πρόγραμμα για παιδιά όπου να μπορούν να σχεδιάζουν και να δημιουργούν απλά animations είτε δισδιάστατα ( 2D ), είτε τρισδιάστατα ( 3D ). Βρήκα μερικά που φαίνονται ενδιαφέροντα, οπότε μοιράζομαι τα links για όσους από εσάς ψάχνετε κάτι παρόμοιο και για τα δικά σας παιδιά. Ειδικά τα δύο πρώτα δείχνουν πολύ δυνατά αλλά είναι εμπορικά, πρέπει δηλαδή να τα αγοράσετε. Έχουν πάντως δοκιμαστικές εκδόσεις συνήθως 30 ημερών.

Πιστεύω πως μια τέτοια είδους εκπαίδευση από τους γονείς στα παιδιά και οι από κοινού εργασία πάνω σε κάποια τέτοια προγράμματα παιδιών και γονιών, μπορεί να ανοίξει την όρεξη στα παιδιά και για το σχέδιο, αλλά και για τους υπολογιστές γενικότερα.

Εννοείται πως ακόμα και το Microsoft Powerpoint αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για την δημιουργία γρήγορων και εύκολων animated ιστοριών, και συνήθως δεν χρειάζεται έξτρα εγκαταστάσεις και κατέβασμα, αφού στους περισσότερους υπολογιστές μας έχουμε ήδη εγκατεστημένο το Microsoft Office.


Yahoo.com Search:
 Σύνολο σχολίων: 0 
Υπάρχουν 0 σχόλια σε αυτό το άρθρο. Παρακαλούμε κάντε login για να σχολιάσετε.
[ Όροι χρήσης ] - [ Προσωπικά δεδομένα ]

Mobile version

Οι απόψεις που παρουσιάζονται και δημοσιεύονται στο site δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του log.gr, και εκφράζουν απόλυτα μόνο το συγγραφέα του κάθε κειμένου. Τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε κειμένου παραμένουν στην κυριότητα του συντάκτη του και το site δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στις σελίδες του.