Ψηφίστε Διαφορετικά

Στην Αμερική έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες αίσθηση ένα βίντεο στο You Tube το όποιο αντιτίθεται στην υποψηφιότητα της Χιλαρυ Κλίντον για το Χρίσμα των Δημοκρατικών για το ποιος θα εκλεχτεί ώστε να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Το βίντεο είναι μια παραλλαγή της προ 2 δεκαετιών διαφήμισης «1984» της Apple.
Οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας της Χιλαρυ κατηγορούσαν το προεκλογικό επιτελείο του άλλου υποψήφιου, του Barack Obama, ότι αυτοι βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του δυσφημιστικού βίντεο κάτι το όποιο όμως αυτοί αρνούνταν. Συμφώνα με τα στατιστικά του You Tube το βίντεο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.000.000 χρηστές ενώ έχει και πολύ μεγάλο «σουξέ» στα Αμερικανικά blogs.
Τελικά προχθές αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την δημιουργία του βίντεο ήταν ο Phillip de Vellis ο όποιος εργαζόταν σε μια εταιρεία που προμηθεύει το επιτελείο του Obama με λογισμικό και Web hosting. Ο εργοδότης του de Vellis δήλωσε ότι ο υπάλληλος του απολύθηκε πάραυτα αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι παραιτήθηκε.
Φαίνετε ότι το διαδίκτυο με τον καιρό αποκτά όλο και ισχυρότερη δύναμη και επιρροή.
Διαβάστε αναλυτικότερα για την ιστορία εδώ, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το ευρηματικο “Ψηφίστε Διαφορετικά” στο βιντεο που ακόλουθει.