Προσφορές στα πακέτα Web και E-mail Hosting από τη FORTHnet

Eως και τις 31 Δεκεμβρίου 2004, η FORTHnet, μέσω της Internet Hellas, της επιχειρησιακής της μονάδας που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών Data Center, προσφέρει έως και 6 μήνες επιπλέον χρόνο συνδρομής στα πακέτα υπηρεσιών Web και E-mail Hosting.

Πιο συγκεκριμένα και σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες Web Hosting, με κάθε πακέτο φιλοξενίας Basic, Start Up, Advanced και Enterprise προσφέρονται αντίστοιχα ένας (1), δύο (2), τρεις (3) και έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν χρόνου φιλοξενίας. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και για ανανεώσεις.

Επιπλέον και για το ίδιο χρονικό διάστημα, όσοι ενεργοποιήσουν ή ανανεώσουν συνδρομές στα πακέτα Personal Mail, Business Mail100, Business Mail500 και Business Mail1000 κερδίζουν αντίστοιχα, 1, 2, 3 και 6 επιπλέον μήνες δωρεάν.

Τα πακέτα Web Hosting της Internet Hellas συνδυάζουν προηγμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης από την πιο μικρή μέχρι τη μεγαλύτερη και από απλά sites εταιρικής προβολής, μέχρι e-commerce εφαρμογές. Ταυτόχρονα, τα πακέτα E-mail Hosting αποτελούν για κάθε επιχείρηση τον πιο εύκολο, αξιόπιστο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο ηλεκτρονικής επικοινωνίας μεταξύ των υπαλλήλων της αλλά και μεταξύ της επιχείρησης, των συνεργατών και προμηθευτών της.

Για να επωφεληθεί κανείς από αυτή την προσφορά της FORTHnet και να κερδίσει τους επιπλέον μήνες δωρεάν, μπορεί να τηλεφωνήσει στο 801 100 4000 ή να επισκεφθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας https://eshop.forthnet.gr ή να απευθυνθεί στο δίκτυο συνεργατών της FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.
—–
(http://www.agnostos.gr/a_ne.php?subaction=showfull&id=1103991954&archive=&start_from=&ucat=3&#038😉