Ολοκληρωμένη λύση ADSL από τη FORTHnet με δώρο τον εξοπλισμό

H FORTHnet, προσφέρει μία νέα ολοκληρωμένη λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν συνεχή και οικονομική πρόσβαση στο γρήγορο Internet, μέσω της τεχνολογίας ADSL.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία με κάθε νέα ενεργοποίηση συνδρομής αορίστου χρόνου FORTHnet Fast Internet ADSL σε συνδυασμό με γραμμή FORTHnet ADSL Line οποιασδήποτε ταχύτητας, κάνει δώρο το modem/ router Intracom JetSpeed 520.

Η προσφορά αφορά νέες συνδρομές dynamic και static και ισχύει έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2005.

Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής, η FORTHnet, αναλαμβάνει και την ενεργοποίηση της ADSL πρόσβασης για κάθε συνδρομητή της, καθώς και την παράδοση του εξοπλισμού στο χώρο του δωρεάν. Οι χρήστες FORTHnet Fast Internet ADSL εξοικονομούν χρόνο και χρήματα, καθώς λαμβάνουν έναν λογαριασμό (τέλος γραμμής ADSL & συνδρομή Internet) για τις υπηρεσίες Internet που χρησιμοποιούν και παράλληλα απολαμβάνουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και όλα τα προνόμια των συνδρομών FORTHnet.

Για να επωφεληθεί κανείς από την παραπάνω προσφορά αρκεί να τηλεφωνήσει στο 801 100 8000 ή να απευθυνθεί στο δίκτυο συνεργατών της FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.
—–
Πηγή:[FORTHnet Press Release]