Ο πόλεμος των παιχνιδομηχανών ξεκίνησε!!!

Η νέα γενιά παιχνιδομηχανών μόλις βγήκε στην αγορά. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και ο πόλεμος για μεταξύ των εταιρειών (Microsoft, Sony, Nintendo) για την κατάκτηση της αγοράς, που αναμένεται να διαρκέσει αρκετά χρόνια.


Ξεκίνησαν λοιπόν οι πωλήσεις του νέου Xbox 360 στην Αμερική με την Microsoft να κόβει πρώτη το νήμα από τους ανταγωνιστές της. Με βασική τιμή τα 299 δολλάρια (υπάρχει και μια high-end έκδοση στα 399 δολλάρια) η Microsoft προσδοκά να πουλήσει περίπου 3 εκατομμύρια κονσόλες μέσα σε τρεις μήνες!


Αν και το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο, η εταιρεία προσβλέπει στην αυξημένη κίνηση της αγοράς την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς και στο γεγονός ότι το καινούριο Playstation της Sony δεν θα βγει στην κυκλοφορία πριν την άνοιξη του 2006, ενώ και η νέα κονσόλα της Nintendo δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τα μέσα του 2006.


Το Xbox 360 περιγράφεται ως η πιο δυνατή κονσόλα έως σήμερα, ενώ και τα παιχνίδια που κυκλοφορούν γι’αυτή αναμένεται να ανεβάσουν τις πωλήσεις της καθώς πρόκειται για μερικά από τα κορυφαία που υπάρχουν σήμερα.


To Xbox 360 αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου στην Ευρωπαϊκή αγορά και λίγο αργότερα στην Ιαπωνική. Περιμένουμε εκτενές review από όποιον τυχερό το αποκτήσει!!


Περισσότερα στο link.