Νέοι ThinkPad από τη “Lenovo”

Η Lenovo διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με τη σειρά ελαφρύτερων και λεπτότερων, ευρείας οθόνης ηλεκτρονικών υπολογιστών ThinkPad Z60. Οι νέοι υπολογιστές διαθέτουν ευρεία οθόνη 14 ή 15,4 ιντσών.
Πέρα από τα κλασικά μοντέλα μαύρου χρώματος, η νέα σειρά ThinkPad Z60 διατίθεται σε ειδική έκδοση με κάλυμμα τιτανίου. Το κάλυμμα τιτανίου προσφέρει ένα μοντέρνο, καινούργιο στυλ καθώς και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε φθορές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση ενός σύγχρονου επαγγελματία.
Τα μοντέλα ThinkPad Z60m, με πάχος μόλις 1,5 ίντσες και βάρος που ξεκινά από τα 2.69 κιλά, προσφέρουν 30% περισσότερη επιφάνεια προβολής δεδομένων σε σχέση με ένα συμβατικό μοντέλο 15 ιντσών, και σημαντικά καλύτερες οπτικές γωνίες, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε δύσκολους χώρους, όπως στα αεροπλάνα.
Τα μοντέλα ThinkPad Ζ60t, με πάχος μόλις 1.1 ίντσες και βάρος που ξεκινά από τα 1.89 κιλά, προσφέρουν 25% παραπάνω χωρητικότητα δεδομένων στην οθόνη συγκριτικά με ένα μοντέλο 14 ιντσών -περίπου 4 παραπάνω στήλες σε φύλλα εργασίας- δίνοντας μια εύκολη και εύχρηστη λύση σε επαγγελματίες που δουλεύουν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές ή πολλαπλά αρχεία στην ίδια οθόνη.
Οι υποομάδες ThinkPad Ζ60t και ThinkPad Z60m, παρέχουν επίσης καινοτόμες λειτουργίες multimedia, συμπεριλαμβανομένων των πλήκτρων συντόμευσης και των θυρών επικοινωνίας, όπου οι χρήστες μπορούν εύκολα να χειριστούν ή να μεταφέρουν ψηφιακές εικόνες και βίντεο. Τέτοιες λειτουργίες κάνουν τη σειρά ThinkPad Z60 να είναι ιδιαίτερα χρηστική τόσο για το γραφείο όσο και για το σπίτι – περιλαμβανομένων των παρουσιάσεων, των multimedia προβολών και της παρακολούθησης ταινιών σε μορφή DVD.