Νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων επαγγελματικής επιμόρφωσης Ιανουαρίου – Μαρτίου 2010

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2009 –

Η Άνοδος Α.Ε. – Adobe Authorized Distributor – ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων επαγγελματικής επιμόρφωσης για το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Το πρόγραμμα περιέχει εξειδικευμένα μαθήματα για τα δημοφιλή λογισμικά Desktop Publishing (Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat), Web Publishing (Dreamweaver, Flash) και Video Publishing (Premiere, After Effects) της Adobe καθώς και έναν νέο κύκλο μαθημάτων για το ActionScript, τη γλώσσα του προγράμματος Flash.

Η θεματολογία των μαθημάτων, όσο και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται, είναι προσαρμοσμένα στην πλέον πρόσφατη έκδοση των προγραμμάτων της Adobe και έχουν βελτιωθεί ώστε να ανταποκρίνονται ακόμα περισσότερο στις προδιαγραφές των πιστοποιήσεων της Adobe (ACA και ΑCE).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλέον σε τακτική βάση εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης Adobe Certified Associate, καθώς και τα αντίστοιχα θεματικά προπαρασκευαστικά μαθήματα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με βασικά και εξειδικευμένα μονοήμερα σεμινάρια που στόχο έχουν να βοηθήσουν τον επαγγελματία των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας να αντιμετωπίσει πρακτικά θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα της δουλειάς του.

Σχετικά με το εκπαιδευτικό κέντρο ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε.
Το εκπαιδευτικό κέντρο της ΑΝΟΔΟΣ λειτουργεί από το 1997 και έχει ως σήμερα προσφέρει κατάρτιση σε στελέχη περισσοτέρων από 500 εταιρειών του κλάδου των γραφικών τεχνών καθώς και σε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών της οπτικής επικοινωνίας.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια συστηματική προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα και χρησιμότητα των παρεχόμενων μαθημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, αναβαθμίστηκε το επίπεδο των εκπαιδευτών, οι οποίοι έχουν όλοι πιστοποιήσεις Adobe Certified Expert και Adobe Certified Instructor, καθώς και τα τεχνολογικά μέσα με υπολογιστές νέας γενιάς. Παράλληλα, αναθεωρείται συστηματικά η διδασκόμενη ύλη και το παρεχόμενο υλικό ώστε να προσαρμόζονται στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.anodos.gr/training

Σχετικά με την ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε. (ADOBE AUTHORIZED DISTRIBUTOR)
Η Άνοδος Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1994, με πεδίο δράσης το χώρο των εφαρμογών της ψηφιακής επικοινωνίας. Από το Μάιο του 1995 η Άνοδος είναι ο αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας Adobe Systems Inc. Από το Δεκέμβριο του 1999 η Άνοδος είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ADOBE και για την Κύπρο και την Μάλτα. H Adobe είναι μία από τις μεγαλύτερες και διασημότερες εταιρείες κατασκευής προγραμμάτων λογισμικού, διεθνώς καταξιωμένη από τα εργαλεία και προγράμματα ψηφιακής απεικόνισης, γραφικού σχεδιασμού, διαχείρισης εγγράφων και δημιουργίας ηλεκτρονικών εντύπων.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.anodos.gr | marketing@anodos.gr | T: 210 97.17.016