Νέο εκτυπωτής HP Photosmart 2575 All-in-One

Η HP παρουσίασε πρόσφατα το νέο Photosmart 2575 All-in-One που προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής αρχείων. Με σύνδεση Ethernet, η συσκευή επιτρέπει τη σύνδεση ενός ή περισσότερων υπολογιστών και την εύκολη χρήση από διάφορα σημεία του σπιτιού ή του χώρου εργασίας.
Επιπλέον, οι χρήστες, αξιοποιώντας τη λειτουργία PictBridge ή τις ενσωματωμένες θύρες καρτών μνήμης και την έγχρωμη οθόνη LCD (6.4 εκ.) της συσκευής, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προεπισκόπηση, να επιλέγουν, να επεξεργάζονται και να εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους απευθείας από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τους, χωρίς να απαιτείται σύνδεση σε υπολογιστή.
Επιπρόσθετα, μπορούν να αντιγράψουν και να αποθηκεύσουν με ευκολία φωτογραφίες από μια κάρτα μνήμης σε ένα USB stick, συνδέοντάς το στην ειδική θύρα που υπάρχει στη μπροστινή πλευρά του Photosmart 2575. Η νέα πρόταση της ΗΡ διαθέτει επίσης διάφορα εύχρηστα κουμπιά, τα οποία διευκολύνουν τη μεγέθυνση, το ζουμ και την προσαρμογή των εικόνων στο μέγεθος της σελίδας που επιθυμεί να εκτυπώσει ο χρήστης.
Οι ενσωματωμένες τεχνολογίες HP Real Life που διαθέτει ο HP Photosmart 2575 επιτρέπουν στους χρήστες να βελτιώσουν πολύ εύκολα την ποιότητα των φωτογραφιών τους (π.χ. να απαλείψουν το φαινόμενο των κόκκινων ματιών). Παράλληλα, αξιοποιώντας την τεχνολογία προσαρμογής φωτισμού HP Adaptive Lighting, έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη φωτεινότητα ακόμα και σε πολύ σκοτεινές ή άτονες φωτογραφίες.
Σημειώνεται, ότι με το HP Photosmart 2575 διατίθεται και το software HP Image Zone που επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία των φωτογραφιών και το HP Instant Share που εξυπηρετεί το διαμοιρασμό τους μέσω Internet. Πέραν των παραπάνω, η νέα λύση της ΗΡ προσφέρει προαιρετικά και συνδεσιμότητα Bluetooth, επιτρέποντας την άμεση εκτύπωση φωτογραφιών από συμβατά κινητά τηλέφωνα, PDA ή άλλες συσκευές προσωπικής πρόσβασης.