Νέες τηλεοράσεις από τη Hitachi

Η Hitachi διεύρυνε την γκάμα των HD-Ready τηλεοράσεων της, με δύο νέα μοντέλα. Πρόκειται για τις 42PD6600 τεχνολογίας plasma και διαγωνίου 42 ιντσών και 37LD6600 τεχνολογίας LCD και διαγωνίου 32 ιντσών, μέλη της σειράς Master Class.
Οι τηλεοράσεις Picture Master καθώς και εκείνες της σειράς 6600 είναι HD-ready (High Definition – ready), προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνα, ακόμη και σε κανονικές εκπομπές, χάρη στην προηγμένης τεχνολογίας οθόνη. Η σειρά Picture Master και η σειρά 6600 χρησιμοποιούν τη βραβευμένη οθόνη 1024 x 1024-pixel ALIS (Alternate Lighting of Surfaces) της Hitachi για τηλεοράσεις plasma, ενώ οι τηλεοράσεις LCD χρησιμοποιούν την προηγμένη έκδοση οθόνης 1366 x 768 Super IPS (In Plane Switching).
Το σύστημα ήχου 3-DS της Hitachi που έχει εγκατασταθεί προσφέρει στους θεατές ήχο που έρχεται από ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς την ανάγκη προσθήκης οπίσθιων ηχείων. Παράλληλα, το φίλτρο 3-D comb προσφέρει αισθητή βελτίωση στην ποιότητα εικόνας, συγκριτικά με τις αναλογικές και composite VCR τηλεοράσεις. Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, η 42PD6600 προσφέρει τρεις συνδέσεις SCART, συμβατική (component) είσοδο για video, είσοδο για PC και θύρα HDMI. Η τηλεόραση 37LD6600 προσφέρει δύο συνδέσεις SCART, είσοδο για PC καθώς και θύρα HDMI. Και οι δύο τηλεοράσεις έχουν τόσο συμβατικές όσο και SVHS εισόδους.
Και οι δύο τηλεοράσεις προσφέρονται με τηλεχειριστήριο για προϊόντα πολλών εταιρειών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο για DVD players και set top boxes ψηφιακής τηλεόρασης μεγάλων εταιρειών, καθώς και ηλεκτρικά περιστρεφόμενη βάση. Επιπλέον, διαθέτουν αναλογικό tuner για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.