Νέα υπηρεσία από το Google

Το Google πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία στο οπλοστάσιο του: το Gmail Chat. Πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει σε χρήστες να συνομιλούν από το gmail account που έχουν και να σώζουν τις συνομιλίες τους σαν κανονικά email -ή /και – να βλέπουν πότε είναι online μία απο τις επαφές (contacts). Στην ουσία μοιάζει πάρα πολύ με το MSN Hotmail και το Yahoo mail. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και για internet explorer και για Firefox. Επίσης το Gmail chat θα ελέγχει πόσο συχνά επικοινωνούμε με τις αντίστοιχες επαφές και θα δείχνει μια λίστα αυτόματα με όσους είναι οι ¨κολλητοί” μας. Οταν θα ξεκινάει ένα chat, ένα παράθυρο θα ανοίγει μέσα στον browser χωρίς να χρειάζεται extra πρόγραμμα.

Google Νέων Συνέχεια: To google ανακοίνωσε επίσης οτι είναι πολύ κοντά στη συνεργασία του με την εταιρεία Dell έτσι ώστε τα -πολλά ομολογουμένως- προγράμματα του να είναι προ-εγκατεστημένα σε όσα pc της Dell πωλούνται…

Πηγη: http://www.betanews.com/article/WSJ_Dell_Google_Near_Software_Pact/1139353066
http://www.betanews.com/article/Gmail_Gets_Chatty/1139327294

http://cybereddie.blogspot.com

Νέα υπηρεσία από το Google

Άλλη μία υπηρεσία από το Google σε beta βεβαίως ακόμα μορφή. Λέγεται local και αναζητά υπηρεσίες και επιχειρήσεις στην περιοχή που δηλώνει ο χρήστης.

Περισσότερα:
http://local.google.com/