Νέα σειρά συσκευών Unified Threat Management ανακοίνωσε η Cyberoam.

Η Cyberoam ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας καινούριας σειράς συσκευών με την ονομασία Accelerator Series. Τα πρώτα προϊόντα της σειράς είναι τα CR50ia και CR100ia.
Με δυο νέα επαναστατικά προϊόντα 50ia & 100ia τα οποία σε θέση να διαχειρίζονται τεράστιο όγκο δεδομένων σε δίκτυα μικρομεσαίων εταιρειών, η Cyberoam UTM ξεκινά τη διάθεση της σειράς Accelerator.
Η Cyberoam, ηγέτης στον χώρο παροχής λύσεων προστασίας Unified Threat Management, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της καινούριας σειράς συσκευών με την ονομασία Accelerator Series. Το ντεμπούτο της νέας σειράς κάνουν οι συσκευές CR50ia και CR100ia, οι οποίες συνδυάζουν αδιάλειπτη ασφάλεια δικτύων με εκπληκτική απόδοση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι συσκευές προσφέρουν σχεδόν πέντε φορές μεγαλύτερο όγκο διαχείρισης σε επίπεδο firewall και δύο φορές τον όγκο διαχείρισης σε επίπεδο προστασίας παρείσφρησης (Intrusion Prevention System – IPS) σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα, παρέχοντας έτσι υψηλή ασφάλεια και υψηλό λόγο απόδοσης προς τιμή στις επιχειρήσεις.
 
Καθώς η κατανάλωση bandwidth αυξάνεται προκειμένου να προσαρμοστεί στην αυξανόμενη χρήση εργαλείων του Web, όπως τα SaaS, Web 2.0, IMs κ.ά. οι εταιρίες και οι οργανισμοί αναπόφευκτα είναι εκτεθειμένοι σε σοβαρές απειλές. Τα Cyberoam 50ia & 100ia διαθέτουν έξι ports 10/100/1000 Gigabit Ethernet και είναι σε θέση να αποδίδουν εκπληκτικά τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα εταιρικά δίκτυα, ενσωματώνοντας υψηλότερα επίπεδα δικτυακής ασφάλειας, και επιμερισμού.
 
Οι συσκευές παρέχουν εκτενή προστασία μέσω της ολοκλήρωσης σημαντικών λειτουργιών ασφάλειας και υπηρεσιών όπως firewall, VPN, IPS, Antivirus, Antispam, Antispyware, Web filtering, Bandwidth Management, Multiple Link Management και On-Appliance Reporting.
 
O αντιπρόεδρος της Cyberoam Abhilash Sonwane δήλωσε σχετικά: “Με την αύξηση της δικτυακής κίνησης, γίνεται ακόμα πιο σημαντικό το να είναι μια συσκευή ασφάλειας ενημερωμένη, προκειμένου να διασφαλίζει ότι όσο αυξάνεται η κίνηση στο δίκτυο, αυτό δεν καθίσταται όλο και πιο ευάλωτο. Η σειρά Accelerator των προϊόντων μας, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας του δικτύου τους, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό στην απόδοση”.
 
Μια άλλη κατηγορία απειλών που παρουσιάζει αύξηση τον τελευταίο καιρό είναι αυτή των απειλών «εκ των έσω». Έτσι, οι μικρές και μεγάλες εταιρείες θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγχουν τη δραστηριότητα των χρηστών του δικτύου τους. Η σειρά Accelerator της Cyberoam, με την απόδοση της τάξεως gigabit που διαθέτει, παρέχει αυτή τη δυνατότητα διασφαλίζοντας απόλυτη προστασία ενάντια σε εξωτερικές όσο και εσωτερικές επιθέσεις σε επίπεδο χρήστη. Έτσι, οι διαχειριστές του δικτύου είναι σε θέση να διατηρούν την υψηλή απόδοση του δικτύου, ενώ αυτό διαθέτει ταυτόχρονα την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια. 
 
Η identity-based συσκευή της Cyberoam είναι η μοναδική στο είδος της, η οποία επιτρέπει σε κάθε εταιρεία να μπορεί να έχει γνώση του ποιος κάνει τι στο δίκτυό της. Η εταιρεία έχει παρουσία σε 55 χώρες και είναι πιστοποιημένη από τις ICSA, CheckMark και VPNC. Επίσης, έχει λάβει την ανώτατη βαθμολογία του SC Magazine για τέσσερεις συνεχόμενες φορές για τις βραβευμένες UTM συσκευές της.
 
 
Ο Δημήτρης Ράικος Γενικός Διευθυντής της ADAOX δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους πελάτες, υπάρχοντες και μελλοντικούς, ότι τα δύο νέα προϊόντα της σειράς Accelerator ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, παρέχοντας αυτό ακριβώς το επίπεδο προστασίας που χρειάζεται ένα σύγχρονο εταιρικό δίκτυο”.
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ADAOX
Η εταιρεία ADAOX (www.adaox.com) ιδρύθηκε το 2001, με στόχο την διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφαλείας, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.
Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει τρία γραφεία (Ελλάδα – Κύπρος – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών σε περισσότερες από 13 χώρες.
Η ADAOX διανέμει προϊόντα των εταιρειών ESET, GFI, Cyberoam, ContentKeeper, NoSpamToday και WebSpy προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων όπως: Antivirus, Antispam, WebFiltering, IntrusionDetection, BandwidthOptimization, VPN, LoadBalancing, DisasterRecovery, Patchmanagement, MailArchiving, VulnerabilityManagement και NetworkAuditing.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό στον τομέα της ασφάλειας της πληροφορικής ώστε να υποστηρίζει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις στους πελάτες της.
www.adaox.com
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ CYBEROAM
Οι συσκευές UTMτης Cyberoamπαρέχουν αδιάλειπτη προστασία ενάντια σε υπάρχουσες και μελλοντικές απειλές του Internet, συμπεριλαμβανομένων ιών, worms, Trojans, spyware, phishing, pharmingκ.ά. Η Cyberoamπαρέχει μια πλήρη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως firewall, VPNSSL & IPSec, gateway, antivirusκαι antispyware, gatewayantispam, καθώς και δυνατότητα πολλαπλής διαχείρισης μέσω μιας πλατφόρμας. Η Cyberoamέχει λάβει πιστοποίηση από τα ICSALabs, ένα ανεξάρτητο τμήμα της VerizonBusiness, τα WestCoastLabs, καθώς και το VirtualPrivateNetworkConsortium.
Το 2008, η Cyberoam έλαβε τη διάκριση EmergingVendor της χρονιάς από την Frost & Sullivan, ενώ για το 2008-09 τη διάκριση ITLeader της χρονιάς από την ZDNetAsia. Το 2007 κατέκτησε το GlobalExcellenceAwardsforIntegratedSecurityAppliance, SecuritySolutionforEducationandUnifiedSecurity, καθώς και το TomorrowsTechnologyTodayAwardforUnifiedSecurityενώ έχει λάβει θετική βαθμολογία στην Marketscopeτης Gartnerγια τα firewallsπολλαπλών λειτουργιών της για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η Cyberoam διαθέτει γραφεία στο Woburn, MA, USA και στην Ινδία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τα www.cyberoam.com, http://cyberoam.blogspot.com/, http://www.facebook.com/pages/Cyberoam/26086468425, http://twitter.com/Cyberoam