3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Internet (PSTN, ISDN) αξίας 45 ευρώ στο Computer Active Απριλίου

ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Το ADSL με απλά λόγια…
Η κατάσταση όσον αφορά στις συνδέσεις ADSL στη χώρα μας, είναι πλέον αρκετά ώριμη. Αν ακόμα δεν έχετε τολμήσει να αναβαθμίσετε τη σύνδεσή σας, διαβάστε το αφιέρωμα μας και θα βρείτε πολλούς καλούς λόγους για να το κάνετε.

150+ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Παίξτε μέχρι… τελικής πτώσεως με την πλούσια συλλογή δωρεάν παιχνιδιών
Η συλλογή αυτού του μήνα περιλαμβάνει 2 συλλογές παιχνιδιών. Στην πρώτη Super Free Game Collection I, θα βρείτε παιχνίδια τα οποία πρέπει να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας για να μπορέσετε να τα παίξετε. Η δεύτερη συλλογή παιχνιδιών Super Free Game Collection IΙ, περιλαμβάνει παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μέσω του Internet browser που χρησιμοποιείτε για να περιηγείσθε στο Web. Καλή διασκέδαση!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Συντήρηση ψηφιακών φωτογραφιών
Είτε πρόκειται για τη διατήρηση πολύτιμων διαφανειών ή απλά για την απόλαυση να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να μοιράζεστε τις κοινές στιγμές, η μεταφορά των φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή αποτελεί μια απαραίτητη εργασία. Στο άρθρο αυτό θα σας δείξουμε πώς να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αγοράστε με ασφάλεια από τα e-shops
Πλέον οι αγορές από τα online shops έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Τι κίνδυνοι κρύβονται “πίσω” από κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα και πώς θα αγοράσετε… ασφαλώς;

Κρατηθείτε σε φόρμα με… το Internet
Η βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, δεν περνάει αποκλειστικά μέσα από τα γυμναστήρια. Το Internet μπορεί να προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες συμβουλές στα θέματα αυτά.

Μεταφορά VHS σε DVD
Μήπως έχετε ξεχασμένες στα συρτάρια σας ένα σωρό βιντεοκασέτες που σκονίζονται; Με το παρόν αφιέρωμα θα σας δείξουμε πώς να τις μετατρέψετε σε DVD μεταφέροντάς τες με τον τρόπο αυτό στην ψηφιακή εποχή.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ
6 desktop συστήματα
Πριν αγοράσετε υπολογιστή, για να ξέρετε τι να αγοράσετε

και άλλα:
http://www.computeractive.gr/default.php?pid=6&art_id=1393