Μειώνει μέχρι και 53% το Iντερνετ ο ΟΤΕ

Ισχύουν από 1 Οκτωβρίου οι νέες ρυθμίσεις

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την περαιτέρω διάδοση της χρήσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών η OTEnet ανακοίνωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου μειώνει έως και 53% τις τιμές των υπηρεσιών OnDSL.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι οικιακοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία OTEnet OnDSL HOME 384Kbps αορίστου χρόνου μόνο με 18,90 ευρώ το μήνα. Τα ποσοστά των μειώσεων φτάνουν στο 53% για το OTEnet OnDSL HOME 1.024 Kbps που από την 1η Οκτωβρίου θα πωλείται στην τιμή των 39,90 ευρώ το μήνα.
Ομοίως, μειώνονται και οι τιμές των αορίστου χρόνου ολοκληρωμένων λύσεων σύνδεσης στο Internet μέσω ADSL “OTEnet OnDSL KΙΤ”, ξεκινώντας από 89 ευρώ για απεριόριστη πρόσβαση με ταχύτητα 384Kbps. Το OTEnet OnDSL KΙΤ περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό και δύο μήνες ολοκληρωμένης υπηρεσίας (γραμμή ADSL και σύνδεση στο Internet). Για αγορές που θα γίνουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου προσφέρεται ένας επιπλέον μήνας σύνδεσης δωρεάν.
Οι μειώσεις τιμών εκτείνονται και στις υπηρεσίες OTEnet OnDSL OFFICE που απευθύνονται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και φτάνουν έως και 45%. Έτσι για παράδειγμα οι χρήστες μπορούν πλέον να αποκτήσουν το OTEnet OnDSL OFFICE 1024 Kbps αορίστου χρόνου μόνο με 89,90 ευρώ/μήνα.
Επίσης, η OTEnet ανακοινώνει ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που στηρίζονται στο μοντέλο της ογκοχρέωσης “OTEnet OnDSL ECOnomy”, παρέχοντας -πλέον- τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέονται με ταχύτητα μέχρι και 512 Kbps με το ίδιο μηνιαίο πάγιο.
Στην κατηγορία υπηρεσιών OTEnet OnDSL ECOnomy προστίθεται επιπλέον και το OTEnet OnDSL ECOnomy 5000 που περιλαμβάνει την προαγορά 5000 ΜΒ/ μήνα, με μόνο 16,90 ευρώ το μήνα.
Παράλληλα, για αγορές υπηρεσιών OTEnet OnDSL ECOnomy 1000, 3000 και 5000 μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ισχύει η εξής προσφορά: οι τρεις πρώτοι μήνες παρέχονται σε τιμές 4,90 ευρώ, 9,90 ευρώ και 12,90 ευρώ το μήνα αντίστοιχα.
Οι παραπάνω μειώσεις τιμών ισχύουν για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες. Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.