Με επιτυχία τα εγκαίνια και η διεξαγωγή των εκπαιδευτικών σεμιναρίων συνεργατών στο νέο υποκατάστημα Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία τέλεσε η Megasoft τα εγκαίνια του νέου της υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 20 Μαρτίου.
Η ραγδαία ανάπτυξη  του δικτύου συνεργατών, η μεγάλη αύξηση πελατών  και η ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία της Megasoft  στο χώρο της παραγωγής πρωτοποριακών εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών επισφραγίστηκαν με τη δημιουργία του νέου υποκαταστήματός της στη Θεσσαλονίκη.
Το υποκατάστημα το οποίο στεγάζεται στην οδό Νυμφαίου 87 στον Εύοσμο βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο και σκοπός του είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της Megasoft στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.
Στα εγκαίνια  παραβρέθηκαν ο Διευθύνων σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας, στελέχη της εταιρίας ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους συνεργάτες από την Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αναπτυξιακή αυτή κίνηση που θα υποστηρίξει και θα ενισχύσει όλο το δίκτυο συνεργατών της Θεσσαλονίκη και των γειτονικών πόλεων.
Στο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που ακολούθησε συμμετείχε μεγάλος αριθμός συνεργατών που παρακολούθησε όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win, κάλυψε απορίες ενώ ενημερώθηκε για τρόπους αποτελεσματικής προσέγγισης τελικών πελατών μέσω του πωλησιακού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε και τις 2 ημέρες.