Κυκλοφορεί το PC World Μαρτίου με τιμή έκπληξη.

Το καινούργιο τεύχος του PC World επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για τους αναγνώστες του.Σε μια περίοδο που τα πάντα ακριβαίνουν το περιοδικό τολμάει και ρίχνει την τιμή του στα 5 εύρω και είναι πλέον μακράν το φθηνότερο από τα μεγάλα περιοδικά πληροφορικης.Η πτώση της τιμής όπως μας ενημέρωσε ο έκδοτης του περιοδικού κος Γεώργιος Ροποδης θα είναι πλέον μόνιμη και το θέμα της τιμολόγησης του PC World θα επανεξεταστεί στο τέλος της χρονιάς.
Oμως παρότι πολλοί θα πιστεύαμε ότι η χαμηλότερη τιμή θα σήμαινε και χαμηλότερη ποιότητα αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει εδώ.Στο περιοδικό επανέρχεται μετά από απουσία ενός μηνός το δωρεάν παιχνιδι,ενώ και τα δωρεάν προγράμματα του περιοδικού είναι πολύ ενδιαφεροντα.Και πως μπορεί να μην είναι όταν μεταξύ αυτών υπάρχουν η ολοκληρωμένη σουίτα ασφάλειας της Karpersky,το δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων ρεαλιστικών τοπίων Bryse,και το πολύ καλό πρόγραμμα O&O Defrag Professional Edition το οποίο ειδικεύεται στην ανασυγκρότηση των σκληρών δίσκων.
Ο κος Ροποδης μας δήλωσε ότι το PC World σε αντίθεση με αλλά περιοδικά του χώρου πληρώνει τις εταιρείες των προγραμμάτων ώστε οι αναγνώστες του περιοδικού να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν νεώτερες εκδόσεις αυτών.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί υπάρχει και ένα ένθετο που ασχολείται με το PSP την γνωστή κονσόλα της Sony.
Οι συντάκτες του περιοδικού μας δείχνουν πως μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις κρυφές λειτουργίες της κονσόλας ώστε εκτός από παιχνίδια να μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να ακούσουμε μουσική,να δούμε φωτογραφίες,αλλά και να παρακολουθήσουμε ταινίες ή ένα επεισόδιο της αγαπημένης μας τηλεοπτικής σειράς από την εκπληκτική οθόνη του PSP. Επιπλέον, μαθαίνουμε πως μπορούμε να συνδεθούμε στο Internet, βλέποντας τα αγαπημένα μας Web sites από το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά μας.
Στην συζήτηση που είχε το log.gr με τον έκδοτη του PC World καταλάβαμε ότι το περιοδικό ετοιμάζει και μια έκδοση του περιοδικού η οποία θα πωλείτε διαδυκτιακα.Περισοτερες πληροφορίες όμως για το σχέδιο αυτό αρνήθηκε ευγενικά να μας κάνει θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο είναι πρώιμο αυτήν την στιγμή.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο τεύχος του PC World μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω δεσμό,
http://www.pcw.gr/default.php?pid=6&art_id=1349

Η συντακτική ομάδα του PC World θα βρίσκεται στην έκθεση gamics το διάστημα 14-17 Απριλίου και όσοι μπορέσουν να πάνε θα έχουν την δυνατότητα να γνωριστουν μαζί της.
http://www.gamics.gr/