Κινητό για τον … σκύλο σας!

Ένα gadget για τους φανατικούς ζωόφιλους που θέλουν να συνομιλούν ( ! ) με τον σκύλο τους. Πως δουλεύει; Φοράτε το κινητό σαν κολάρο στο σκύλο σας και μετά από το κινητό σας κάνετε κλήση στο νούμερο του κινητού του σκύλου σας, το οποίο κάνει αναγνώριση του αριθμού που καλεί και αν ο αριθμός αυτός είναι στην λίστα όσων έχουν δικαίωμα επικοινωνίας ξεκινά την συνομιλία… 🙂
Μάλιστα η συσκευή – κολάρο που φοράτε στο σκύλο είναι αδιάβροχη, έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχεία, LCD οθονίτσα που δείχνει αν έχει σήμα ή αν δουλεύει η μπαταρία και ένδειξη αν καλεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου.
Τώρα τι τύπου συνομιλία μπορείτε να κάνετε με τον σκύλο σας δεν μπορούμε να το φανταστούμε, αλλά μια εναλλακτική χρήση της συσκευής είναι να στέλνετε τον σκύλο στα μαγαζιά την γειτονιάς για ψώνια και μόλις για παράδειγμα φτάσει στο μαγαζάκι της γειτονιάς να φωνάζετε “Ε Μπάρμπα Νίκο πιάσε ένα Malboro και την εφημερίδα μου…”, τώρα αν ο Μπάρμπα Νίκος τα “φορτώσει” στον σκύλο για να σας τα φέρει ή αρχίσει να τρέχει από τον φόβο του, αυτό δεν το ξέρουμε!

http://www.petsmobility.com/