Και πάλι νέες εξελίξεις από Adobe

Public Beta Adobe® Soundbooth™

Ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν για τους δημιουργικούς επαγγελματίες, που παρέχει ισχυρά εργαλεία για μεταφορά ήχου, για χρήση στο Web και σε βίντεο παραγωγές, ανακοίνωσε πρόσφατα η Adobe. Η ολοκληρωμένη συνεργασία της εφαρμογής με το Macromedia® Flash® και το Adobe Premiere Pro, επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρoύν εύκολα τους ανεπιθύμητους θορύβους από τις εγγραφές, να βελτιστοποιούν τα voice overs και να προσαρμόζουν μουσική για ενσωμάτωσή της σε κάποια παραγωγή, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για την παραγωγή ήχου.
Η Public Beta της εφαρμογής για Intel-based Macintosh και Windows πλατφόρμες, διατίθεται τώρα από τα Αdobe Labs στη διεύθυνση http://labs.adobe.com/soundbooth για δωρεάν download.

Η Adobe εξαγοράζει την τεχνολογία της Actimagine.
H Adobe ανακοίνωσε την εξαγορά της vector graphics τεχνολογίας που αναπτύσσεται από την εταιρεία Actimagine, προκειμένου να ενισχύσει τα αποτελέσματα της τεχνολογίας Flash® που έχει ήδη καθιερωθεί σε high-end κινητές συσκευές παγκοσμίως. Με την εξαγορά αυτή, ενισχύονται οι ήδη υπάρχουσες mobile τεχνολογίες της Adobe, συμπεριλαμβανομένης και της Adobe Flash Lite™ για τις κινητές συσκευές. Η Actimagine θα ενσωματώσει στις υπάρχουσες αλλά και στις μελλοντικές εκδόσεις, τής τεχνολογίας Adobe Flash Lite, τις προσφερόμενες υπηρεσίες της μεταξύ των οποίων και το Mobiclip, το video code λογισμικό της.

Στρατηγική Συνεργασία της Adobe με την Τeleca
Η Adobe σύνηψε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Τeleca, ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη προηγμένων λύσεων λογισμικού για Μοbile συσκευές.
Μέσα από τη συνεργασία τους η Adobe, θα μπορεί να παρέχει ενισχυμένη υποστήριξη για το Adobe Flash Lite και το Flash Cast, που απευθύνονται στους Mobile Operators αλλά και τους ΟΕΜ παγκοσμίως.
Παράλληλα η Teleca θα δρα ως μεταπωλητής των Adobe Mobile Solutions για την περιοχή της ΕΜΕΑ.

Anodos S.A. – Adobe Authorised Distributor : http://www.anodos.gr T: 210 9717 016 F: 210 9713 108