Inter Engineering αναλαμβάνει την διανομή του Axigen στα Βαλκάνια

Η Inter Engineering και ο κατασκευαστής Gecad από τη Ρουμανία ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία που αφορά στην διανομή και υποστήριξη της σειράς των Axigen Mail Servers για Ελλάδα, Κύπρο, Fyrom και Μάλτα.

Το AXIGEN αποτελεί έναν ασφαλή και ισχυρό mail server βασιζόμενο σε Linux. Υποστηρίζει σχεδόν κάθε πλατφόρμα Linux παρουσιάζοντας Υψηλή Ασφάλεια, εξαιρετικά πλούσιες δυνατότητες και επεκτασιμότητες, πολλαπλές υπηρεσίες email όπως SMTP / POP3 / IMAP / WebMail / WebAdmin με προστασία πολλαπλών AntiVirus και AntiSpam, χαρίζοντας στον διαχειριστή τον πλήρη έλεγχο της κίνησης email. Σχεδιασμένος για ασφάλεια, λειτουργικότητα, ευκολία χρήσης και χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας ο Axigen αποτελεί μία σοβαρή πρόταση με ξεχωριστές εκδόσεις για Σπίτι/Μικρό Γραφείο, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Παροχής Υπηρεσιών Mail και Εκπαιδευτικά/Κυβερνητικά Ινστιτούτα.

“Η συνεργασία μεταξύ Inter Engineering και Gecad αποτελεί το λογικό αποτέλεσμα ενός τέλειου ταιριάσματος”, σχολιάζει ο Marius Motofei, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της Gecad. “Αναγνωρίσαμε την μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία προσφοράς Ποιοτικών Λύσεων και Υπηρεσιών Ασφάλειας της Inter Engineering. Η Axigen επιδιώκει την υψηλότερη ικανοποίηση πελατών και η Inter Engineering είναι ο τέλειος εταίρος για να το πετύχουμε αυτό.”

O Δ.Σ. της Inter Engineering Josmaarten Swinkels προσθέτει “Μία από τις εξειδικεύσεις μας είναι η διάθεση ασφάλειας σε υποδομές email και συχνά δεχόμαστε την ερώτηση αν μπορούμε να διαθέσουμε επίσης την ίδια την πλατφόρμα email, όπου τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας αυτής φυσικά πρέπει να είναι αυτά μίας ασφαλής, πλούσιας σε λειτουργικότητες και αποτελεσματικής σε κόστος εναλλακτικής. Έτσι η αποδοχή της πρότασης συνεργασίας της Axigen δεν αποτέλεσε δύσκολη απόφαση για μας. Ο Axigen είναι ένας σημαντικός εμπλουτισμός της προσφοράς μας.

Τώρα στην έκδοση 5.0.2, ο Axigen Mail Server τρέχει σε διάφορες εκδόσεις Linux και BSD, σε Solaris, σε PowerPC και σε αρχιτεκτονικές SPARC, ενώ το περιβάλλον WebMail του είναι διαθέσιμο σε 20 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής. Η AXIGEN πρόσφατα κέρδισε το βραβείο “ServerWatch 2007 Product Excellence” στην κατηγορία των Εξυπηρετητών Επικοινωνίας.

Σχετικά με την Inter Engineering

H Inter Engineering είναι μία από τις λίγες εταιρείες αφοσιωμένες στην Ασφάλεια Δεδομένων. Ιδρύθηκε το 1991 με επίκεντρο την καταπολέμηση Ιών υπολογιστών. Κατά την διάρκεια των ετών η εταιρεία έχει αποκτήσει πολύτιμες και μοναδικές γνώσεις πάνω σε μείζονα θέματα Ασφάλειας Δεδομένων, όπως πρόληψη, εντόπιση και εξουδετέρωση Ιών-υπολογιστών, Ασφάλεια Περιεχομένων, Κρυπτογράφηση, Περιορισμός Πρόσβασης σε λογικό και φυσικό επίπεδο, Βιομετρική, Προστασία Λογισμικού από Πειρατεία και Επαναφορά Δεδομένων. Με μεγάλη ευθύνη η Inter Engineering συμβάλλει ειδικότερα στην προστασία της ακεραιότητας δεδομένων και επιχειρήσεων με δραστηριότητες που ποικίλουν από εντατική έρευνα έως και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων.

Λειτουργώντας ως διανομέας λύσεων Ασφάλειας Δεδομένων, η Inter Engineering προσφέρει Συμβουλές, Προϊόντα και Υπηρεσίες. Η γεωγραφική περιοχή δράσης της εταιρείας, που καλύπτεται μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών, αποτελείται από Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Χάριν των συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς εγγυάται τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

Για επικοινωνία:
Inter Engineering
Νεγρεπόντη 5, 413 35 Λάρισα
Τηλ. 2410-670030
Fax. 2410-670006
E-mail info@inter.gr
http://www.inter-datasecurity.com

Σχετικά με την Axigen
Με έτος ίδρυσης το 2001 η Gecad Technologies SA, μέλος του ομίλου GECAD, είναι ο κατασκευαστής του AXIGEN, μία λύση επικοινωνίας για επαγγελματίες που εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό και ασφαλές περιβάλλον παγκόσμιας επικοινωνίας και επιχειρησιακής ανάπτυξης τόσο για παροχής επικοινωνιών όσο και για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Αυτή τη στιγμή το AXIGEN διανέμεται διεθνώς από περισσότερους από 100 εταίρους.

Μία δυναμική και ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών με 15 χρόνια εμπειρία στην έρευνα τεχνολογίας και ασφάλειας λογισμικού, ξεκίνησε το 2003 ένα νέο και προκλητικό έργο, με το όνομα Axigen.

O AXIGEN Mail Server αποτελεί μία γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής λύση για επικοινωνία στο Internet, προσφέροντας την δύναμη και την ανθεκτικότητα ενός mail server ως παροχέα και παρουσιάζοντας ειδικές προσφορές για οντότητες που λειτουργούν σε κυβερνητικούς και εκπαιδευτικούς τομείς. Η πρώτη εμπορική έκδοση του Axigen για όλες τις σημαντικές πλατφόρμες Linux παρουσιάστηκε στο LinuxWorld Expo στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2005. Δύο χρόνια μετά, η Axigen έχει ήδη ολοκληρώσει συμφωνίες συνεργασίες με 100 εταίρους σε πάνω από 60 χώρες, όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Μεξικό, Κάτω Χώρες και Ρουμανία και διαχειρίζεται κίνηση email για περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως.

Ο Axigen συνδυάζει SMTP/POP/IMAP και WebMail, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες ρύθμισης και ασφάλειας, επιτρέποντας στον διαχειριστή να έχει τον πλήρη έλεγχο της κίνησης email. Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους Axigen χρήστες και εταίρους παγκοσμίως να χτίσουν εμπιστοσύνη τόσο στα προϊόντα μας όσο και στις σχέσεις συνεργασίας μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Axigen mail server είναι διαθέσιμες από την Inter Engineering και από το ποιοτικό Axigen website http://www.axigen.com. Διατίθεται επίσης δωρεάν δοκιμαστική έκδοση με πλήρες τεχνική υποστήριξη.