Η VIACOM και η Adobe συνεργάζονται για την καλύτερη δημιουργία Web και Mobile περιεχομένου

Θέμα: Η VIACOM και η Adobe συνεργάζονται για την καλύτερη δημιουργία Web και Mobile περιεχομένου. Η Viacom δίνει ισχύ στην πλατφόρμα της Adobe για τη δημιουργία και παράδοση ψηφιακών experiences online.
Η Viacom και η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσαν σήμερα μια συμμαχία, στρατηγικής σημασίας, για την ανάπτυξη και παράδοση του αποκλειστικού κατοχυρωμένου προϊόντος της Viacom, που χρησιμοποιεί το Adobe® Engagement Platform. Μέσα από αυτή τη συμφωνία, η Adobe γίνεται ο τεχνολογικός προμηθευτής της Viacom για rich media authoring tools και interactive video solutions, δίνοντάς τη δυνατότητα στη Viacom να διανέμει περιεχόμενο από την τηλεόρασή της, ταινίες και ψηφιακά προϊόντα, online και για mobile συσκευές. Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν και για την ανάπτυξη νέων media εφαρμογών, ενισχύοντας το περιεχόμενο της Viacom και χρησιμοποιώντας τα προηγμένης γενιάς εργαλεία και ευρέως γνωστά προϊόντα λογισμικού της Adobe.
Το Adobe Engagement Platform είναι μία πλατφόρμα, με ευέλικτη υποδομή, για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος του κοινού, μέσω πιο ενεργών και αποτελεσματικών εφαρμογών και media. Μέσω του συνδυασμού του Adobe Reader και Adobe Flash Player, τα οποία είναι εγκατεστημένα σε περισσότερα από 600 εκατομμύρια PCs και άλλες συσκευές παγκοσμίως, το Adobe Engagement Platform, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνδεθούν με τους πελάτες, με οποιοδήποτε μέσο αυτές επιλέξουν.
H Viacom προσανατολίζετε στο να χρησιμοποιήσει το Flash Video ως Interactive online video solution – καθώς και να παρέχει περιεχόμενο σε κινητά τηλέφωνα μέσω των καναλιών του FlashCast. Το FlashCast αποτελεί ένα ευέλικτο μέσο για την παράδοση Intuitive branded experiences σε κινητές συσκευές. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Adobe, η Viacom θα αναπτύξει επιπλέον νέες εφαρμογές και για συνεργασίες της όπως, MTV, Comedy Central, Spike TV και Nickelodeon.
Άνοδος Α.Ε.: Authorized Distributor of Adobe Systems Inc. http://www.anodos.gr info@anodos.gr T: 210 9717 016 F: 210 9713 108