Η μαγεία της Samsung…

Το ολοκαίνουργιο monitor της Samsung είναι … χάρμα ειδέσθαι! Η κουβέντα για το SyncMaster 204B και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά που κουβαλάει: έχει δυνατότητα για extensive colour adjustment [που σημαίνει πλήρη έλεγχο στη χρωματική απόδοση χωρίς έξτρα εξοπλισμο], καθώς και δυνατότητα σωσίματος των εκάστοτε συθμίσεων που χρειαστήκαμε, χάρις σε ένα νέο χαρακτηριστικό που λειτουργεί μέσα από το απλό καλώδιο VGA και λέγεται MagicTune.

Συνοδεύεται επίσης και από … άλλα μαγικά χαρακτηριστικά όπως: MagicColor, MagicBright, MagicSpeed που βοηθάνε γενικότερα στην καλύτερη ρύθμιση των χρωμάτων, φωτεινότητας, κοντράστ, απόδοση σε ταχύτερη-κινούμενη εικόνα.

Επίσης υποστηρίζει 16.7 εκατ. χρώματα, 800:1 contrast ratio, φωτεινότητα 300cd/m2, ανάλυση 1600×1200-pixel με native resolution, ultra-fine pixel pitch 0.255mm και γωνία θέασης 160 μοιρών. Να σhμειώσω τέλος οτι έχει 5 ms response time [και εδώ ειναι ένα σημαντικό σημείο δίοτι μπορούμε να έχουμε πια και γρηγορη απόκρυση στις ταινίες και καλής ποιότητας χρώμα για τα DTP προγράμματα].

Για όλα αυτά θα σας ελαφρύνει την τσέπη γύρω στα $629.

Πηγη: http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=2946

http://cybereddie.blogspot.com