Η Forbes.com βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη με το Omniture Online Marketing Suite

Η Omniture, μια εταιρεία της Adobe (NASDAQ:ADBE) και κορυφαίος προμηθευτής online λογισμικού επιχειρησιακής βελτιστοποίησης ανακοίνωσε ότι το Forbes.com επέκτεινε τη συνεργασία του με την Omniture επιλέγοντας τα Omniture Test&Target και Omniture Digital με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης και της online εμπειρίας των αναγνωστών της.
“Στο Forbes, δίνουμε έμφαση στη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων.” σχολίασε ο Mike Smith, Πρόεδρος Forbes Digital. “Αποφάσεις που σχετίζονται από τον επανασχεδιασμό του Web site μέχρι και το περιεχόμενο που προσφέρουμε στους χρήστες λαμβάνονται βάσει των ελέγχων που κάνουμε και των πληροφοριών που συλλέγουμε. Με το Omniture Online Marketing Suite καταφέρνουμε να λαμβάνουμε ενημερωμένες αποφάσεις που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα του Web site μας.”
Με την προσθήκη του Test&Target και του Omniture Digital, το Forbes.com μπορεί να αξιοποιήσει πλέον πολλαπλά χαρακτηριστικά του Omniture Online Marketing Suite. Το Forbes.com χρησιμοποιεί το Omniture SiteCatalyst για online analytics, το Omniture Insight για κατηγοριοποίηση του κοινού, το Test&Target για να ελέγχει την αποτελεσματικότητα των αλλαγών σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά και το Omniture Digital για  τις καλύτερες επιλογές του κλάδου σε στρατηγικές υλοποίησης ελέγχων και ανάλυσης δεδομένων.
Το Omniture Test&Target είναι τμήμα της Omniture Online Marketing Suite, ένα ολοκληρωμένο portfolio εφαρμογών βελτιστοποίησης για Αύξηση Επισκεψιμότητας, Αλλαγή Επιλογής, Online Analytics και Ανάλυση Δικτύου και βασίζεται στο Open Business Analytics Platform.
Σχετικά με τη Omniture
H Omniture κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού online business optimization, που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να ενισχύουν τις επιχειρηματικές τους πρωτοβουλίες οnline, offline και μέσω πολλών καναλιών. Το λογισμικό της που παρέχεται σε συνδρομητές ανάλογα με τις ανάγκες ή ως μόνιμη εγκατάσταση σε επιχειρήσεις, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συγκεντρώνει, να αποθηκεύει και να αναλύει πληροφορίες από το site του και άλλες πηγές και από αυτές να καταλήγει σε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα διαδικασιών marketing και πωλήσεων και άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε http://www.omniture.com.

Σχετικά με την Adobe Systems Incorporated
H Adobe φέρνει την επανάσταση στην κατανάλωση ιδεών και πληροφοριών – οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με κάθε μέσο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε http://www.adobe.com.

Σχετικά με την ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε. (ADOBE AUTHORIZED DISTRIBUTOR)
Η Άνοδος Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1994, με πεδίο δράσης το χώρο των εφαρμογών της ψηφιακής επικοινωνίας. Από το Μάιο του 1995 η Άνοδος είναι ο Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας Adobe Systems Inc. Από το Δεκέμβριο του 1999 η Άνοδος είναι ο Αποκλειστικός Διανομέας της ADOBE και για την Κύπρο και την Μάλτα. H Adobe είναι μία από τις μεγαλύτερες και διασημότερες εταιρείες κατασκευής προγραμμάτων λογισμικού, διεθνώς καταξιωμένη από τα εργαλεία και προγράμματα ψηφιακής απεικόνισης, γραφικού σχεδιασμού, διαχείρισης εγγράφων και δημιουργίας ηλεκτρονικών εντύπων.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.anodos.gr | marketing@anodos.gr | T: 210 97.17.016