Η ADAOX ανακοινώνει συνεργασία με την Info-Quest

Αθήνα – 22 Φεβρουαρίου 2008 – H ADAOX ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Info-Quest για τη διανομή των retail προϊόντων ασφάλειας της ESET που η πρώτη διαθέτει στην ελληνική αγορά. Με τη συνεργασία αυτή ενισχύεται και επεκτείνονται ακόμη περισσότερο τα δίκτυα διανομής και συνεργατών της ADAOX για την προώθηση των πολυβραβευμένων προϊόντων ασφαλείας της ESET στην ελληνική αγορά, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ADAOX επέλεξε την Info-Quest για την προώθηση και υπο-στήριξη όλης της γκάμας των retail προϊόντων της ESET στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Info-Quest καθώς και η εξειδίκευσή της στη διαδικασία προώθησης και υποστήριξης των τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων που διανέμει, εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της ADAOX, δήλωσε σχετικά: «Η Info-Quest, αποτελεί για την ADAOX έναν στρατηγικό συνεργάτη, που διαθέτει μακροχρόνια πείρα και εξειδίκευση στην προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων που διανέμει. Η συνεργασία μας αυτή θα συμβάλλει περαιτέρω στην ενίσχυση της θέση μας στην ελληνική αγορά».

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)
Η ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας και ανάκτησης δεδομένων, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βό-ρειας Αφρικής. Σήμερα διαθέτει γραφεία στη Λευκωσία, στην ΑΘήνα και στο Ντουμπάι, καθώς και ένα δίκτυο 500 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων antivirus, antispam, web filtering και monitoring, intrusion detection, Internet bandwidth optimization καθώς και λύσεις για backup, data deployment.

Σχετικά με την ESET (www.eset.com)
Η ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη λογισμικού antivirus και security. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD 32 για να ελέγξει τα προϊόντα της, πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Σχετικά με την Info-Quest (www.quest.gr)
Η Info-Quest, ιδρύθηκε το 1981 και είναι εισηγμένη στο Χ.Α. από το 1998. Στην 25ετή της πορεία, δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογικών υποδομών, στην υλοποίηση επιχειρηματικών και εξειδικευμένων εφαρμογών, στην ανάπτυξη λογισμικού, και στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Ακολουθώντας μία σύγχρονη οργανωτική δομή έχει δημιουργήσει δύο αυτόνομες επιχειρηματικές μονάδες που απευθύνονται σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών, τόσο των μεγάλων επιχει-ρήσεων και οργανισμών, όσο και της αγοράς των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με συνεργασίες, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, δελτία τύπου παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.adaox.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία:

ADAOX HELLAS
Σεμιτέλου 6, 11528 Αθήνα
Τηλ: (210) 7759270
Fax: (210) 7708955
e-mail: info@adaox.com