H ESET ανακοινώνει το νέο ESET Smart Security με ενσωματωμένο Antispyware, Antispam και Firewall και το NOD32 Antivirus v3.0

Αθήνα – 29 Οκτωβρίου 2007 – Η Adaox, η εταιρεία που διανέμει στην Ελλάδα τις εφαρμογές ασφαλείας της ESET, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της ολοκληρωμένης σουίτας ασφαλείας ESET Smart Security (ESS). Πρόκειται για μια νέα, ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και για οικιακή χρήση. Η σουίτα περιλαμβάνει εφαρμογή antivirus, antispyware, antispam και firewall ενώ βασίζεται στην προηγμένη και πολυβραβευμένη τεχνολογία ThreatSense® της ESET, καθώς και στην ESET NOD32 scanning engine. Η ESET Smart Security συνδυάζει ταχύτητα, ακρίβεια και μηδαμινή απασχόληση του υπολογιστή, παρέχοντας σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά. Η σουίτα παρέχει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας χάρη στο ESET NOD32 Antivirus. Καταλαμβάνει μόλις 40MB χώρου στο σκληρό δίσκο, ενώ τα συστήματα ανίχνευσης είναι μέχρι και 30 φορές ταχύτερα συγκριτικά με αντίστοιχα προϊόντα.

 «Οι απειλές δεν εμφανίζονται πλέον με τη μορφή απλών ιών, spam ή phishing. Έρχονται ως συνδυασμένες απειλές που απαιτούν μια ολοκληρωμένη και έξυπνη αντιμετώπιση από τις εφαρμογές ασφάλειας. Οι απαιτητικοί χρήστες υπολογιστών ψάχνουν το καλύτερο επίπεδο ολοκληρωμένης προστασίας αλλά και διαχείρισης» δήλωσε σχετικά ο κος Phil Hochmuth, αναλυτής του the Yankee Group. «Αυτό οδηγεί τους χρήστες στην αναζήτηση λύσεων malware που παρέχουν μεγάλη προστασία, είναι εύκολες στην εγκατάσταση, δεν επιβραδύνουν τους υπολογιστές τους και λειτουργούν στο παρασκήνιο χωρίς να τους ενοχλούν».

Σε αντίθεση με τις σουίτες ασφάλειας που συνδυάζουν αυτόνομα προϊόντα, η ESET Smart Security suite ενσωματώνει antispyware, antispam καθώς και χαρακτηριστικά firewall, με τη νέα έκδοση της μηχανής ανίχνευσης ιών NOD32 της ESET. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση επιτρέπει στα διάφορα modules της να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν πληροφορίες προκειμένου να γίνεται ορθή αξιολόγηση και ταξινόμηση κάθε επερχόμενης απειλής.

Η τεχνολογία ThreatSense της ESET παρέχει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, ενώ είναι η μόνη τεχνολογία αντιμετώπισης ιών που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στις επιδόσεις της στο Virus Bulletin VB 100 testing, τα τελευταία εννέα χρόνια. Επιπλέον έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία από τον οργανισμό AV-Comparatives.org για τη δυναμική προστασία που προσφέρει, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Στα χαρακτηριστικά των ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus v3.0 περιλαμβάνονται:

Άριστη τεχνική υποστήριξη: Όλοι οι πελάτες της ESET λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο άριστης τεχνικής υποστήριξης από την εταιρεία, είτε πρόκειται για μεμονωμένο οικιακό χρήστη, είτε για επιχείρηση.

Ευκολία εγκατάστασης:  Η εγκατάσταση των ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus v3.0 scanning engines πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα ανεξάρτητα από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Προηγμένο δίκτυο προστασίας: Οι λύσεις της ESET υποστηρίζονται από το ThreatSense.Net, ένα παγκόσμιο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που είναι ενσωματωμένο στα προϊόντα. Το ThreatSense.Net επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες ανάλυσης της τεχνολογίας ThreatSense, παρέχοντας αυτοματοποιημένα προς ανάλυση, πληροφορίες για νέα malware στους ερευνητές της ESET. Έτσι συμβάλλει συνεχώς στην έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε επερχόμενης απειλής.

«Το ESET Smart Security προσφέρει πρωτοποριακή και ευφυή προστασία για κάθε PC. Χάρη στην τεχνολογία ThreatSense μπορεί να προστατεύσει από άγνωστες, κακόβουλες ψηφιακές απειλές, χωρίς να επιβραδύνει το PC, ενώ έχει επιτύχει τις καλύτερες επιδόσεις διεθνώς στην ανίχνευση και απομάκρυνση του κακόβουλου software», σημειώνει ο κος Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της Αdaox Hellas.

Οι νέες λύσεις της ESET είναι ιδανικές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιπλέον η ενσωμάτωση του Remote Administrator, επιτρέπει την εύκολη εξ αποστάσεως διαχείριση και επέκταση τόσο της νέας σουίτας ασφάλειας ESET Smart Security όσο και της νέας έκδοσης του ESET NOD32 Antivirus.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Τα ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus v3.0 είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.eset.com, ενώ θα διατίθενται και από το δίκτυο συνεργατών της Adaox Hellas στο τέλος Νοεμβρίου 2007. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το πακέτο ESET Smart Security είναι 55 € (συν Φ.Π.Α.) για μεμονωμένους χρήστες και περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή με όλα τα updates του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των νέων εκδόσεων. Η προτεινόμενη λιανική του ESET Smart Security Business Edition είναι 195 € (συν Φ.Π.Α.) για 5 εταιρικούς χρήστες.
Το ESET NOD32 Antivirus v3.0 θα διατίθεται στην τιμή των 35 € (συν Φ.Π.Α.) για μεμονωμένους χρήστες και περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή με όλα τα updates του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των νέων εκδόσεων.  Το ESET NOD32 Antivirus v3.0 Business Edition διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική των 160 € (συν Φ.Π.Α.) για 5 εταιρικούς χρήστες.

Λίγα λόγια για το ThreatSense
Όλες οι λύσεις ασφάλειας της ESET στηρίζονται στην τεχνολογία ThreatSense της ESET. Πρόκειται για μία προηγμένη μηχανή heuristics η οποία επιτρέπει τη δυναμική ανίχνευση των malware που δεν καλύπτονται από τα κοινά updates των προϊόντων και στην ουσία «διδάσκει» την εφαρμογή για τους νέους κινδύνους που εμφανίζονται βάσει ειδικής αποκωδικοποίησης και ανάλυσης του εκτελέσιμου κώδικα σε πραγματικό χρόνο. Το ESET Smart Security ενσωματώνει αυτή την προηγμένη μεθοδολογία ανίχνευσης και αντιμετώπισης κακόβουλων επιθέσεων για την μέγιστη προστασία των συστημάτων.

Λίγα λόγια για το Virus Bulletin και τα VB100 Awards
Το Virus Bulletin (www.virusbtn.com) είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός στελεχωμένος με ειδικούς σε θέματα ηλεκτρονικής προστασίας. Είναι ευρύτατα αναγνωρισμένος από τη βιομηχανία antivirus για τις αυστηρές δοκιμές του, που εστιάζουν στα ποσοστά επιτυχημένης ανίχνευσης ιών, στην ταχύτητα ανίχνευσης αλλά και τον αριθμό λαθών που κάνει μια εφαρμογή.

Σχετικά με την ADAOX (www.adaox.com)
Η ADAOX συστήθηκε το 2001, με στόχο την προώθηση και διανομή κορυφαίων λογισμικών λύσεων ασφάλειας και ανάκτησης δεδομένων, στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Σήμερα διαθέτει γραφεία στη Λευκωσία, στην ΑΘήνα και στο Ντουμπάι, καθώς και ένα δίκτυο 500 συνεργαζόμενων εταιρειών σε 13 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων antivirus, antispam, web filtering και monitoring, intrusion detection, Internet bandwidth optimization καθώς και λύσεις για backup, data deployment.

Σχετικά με την ESET (www.eset.com)
Η ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη λογισμικού antivirus και security. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD 32 για να ελέγξει τα προϊόντα της, πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με συνεργασίες, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, δελτία τύπου παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.adaox.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία:

ADAOX HELLAS
Σεμιτέλου 6, 11528 Αθήνα
Τηλ: (210) 7759270
Fax: (210) 7708955
e-mail: info@adaox.com