Γίνε manager κάποιας ομάδας μέσω ίντερνετ!

Κάποια στιγμή όλοι έχουμε λίγο πολύ ακούσει ή ασχοληθεί με το πασίγνωστο παιχνίδι Championship Manager ή εν συντομία CM, με το οποίο γίνεσαι μάνατζερ της αγαπημένης σου ομάδας ποδοσφαίρου.Μετά την διάλυση του team που έφτιαχνε το παιχνίδι αρκέτά καινούργια εμφανίστηκαν στην αγορά καθώς ο κάθε προγραμματιστής που συμμετείχε στο CM επιδίωξε να κάνει κάτι καινούργιο.

Σήμερα η νέα μόδα λέγεται Hattrick, δηλαδή manager μέσω ίντερνετ!!!

Μπαίνοντας στο site http://www.hattrick.org και κάνοντας ένα απλό registration μετά απο λίγες μέρες αποκτάς την διοίκηση μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Το όνομα της ομάδας σου το διαλέγεις εσύ και ξεκινάς με 18 παίκτες και 300.000 ευρώ budget να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα της 5ης ή 6ης κατηγορίας της Ελλάδας.Μετά από λίγο χρονικό διάστημα προσαρμογής και κατανόησης των κανόνων του παιχνιδιού αρχίζει η πραγματική μαγεία!

Κάθε εβδομάδα η ομάδα σου δίνει έναν αγώνα πρωταθλήματος και έναν κυπέλλου ή φιλικού και επίσης κάνει μια προπόνηση. Το πλέον δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού είναι να διαλέξεις την κατάλληλη εντεκάδα για κάθε μάτς και να κάνεις την προπόνηση που πραγματικά χρειάζονται οι παίκτες σου.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα των μεταγραφών αλλά προσοχή πολύ στα οικονομικά σας γιατί μπορεί να καταλήξετε χρεωκοπημένοι!

Και αν σας φανεί κάπως δύσκολο μην ξεχνάτε οτι είναι εξίσου δύσκολο και για τον αντίπαλό σας!!!

Τελειώνοντας θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχει και τουλάχιστον άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι manager ομάδας ποδοσφαίρου στην σελίδα http://www.footiemanager.com.

Αρκετές χιλιάδες χρήστες τρώνε ατελείωτες ώρες μπροστά σε αυτά τα δύο παιχνίδια manager.

Αν είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου προτείνονται ανεπιφύλακτα!!!Ρίξτε τα μια ματιά αξίζει τον κόπο…

Α και για τους λάτρεις του μπάσκετ http://www.charazay.com.