Εσείς διαβάζετε την ‘Συμφωνία άδειας χρήσης’ των προγραμμάτων λογισμικού;

Αν όχι τότε κακώς κάνετε διότι αν την διαβάζατε ίσως σώζατε ανθρώπινες ζωές η ίσως αποφεύγατε και μια πυρηνική καταστροφή.
Εχτες το βράδυ θέλησα να εγκαταστήσω το iTunes της Apple και δεν ξέρω πως μου ήρθε κι αποφάσισα να διαβάσω την άδεια χρήσης χωρις να την προσπεράσω όπως κάνω πάντα.

itunes 1

Ξεκιναει λοιπόν η εγκατάσταση του iTunes

itunes2

Έκπληξη πρώτη: Η εταιρεία μας ενημερώνει δεν είναι υπεύθυνη για το τι θα συμβεί εάν χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα της σε,
α) Σε πυρηνικές εγκαταστάσεις (γλυτώσαμε από τον ψυχρό πόλεμο, μην πάμε από το quick time)
β)Σε μηχανήματα υποστήριξης ζωής (Δεν ήξερα ότι στις εντατικές παίζουν στους ημιθανείς mp3)
γ)Στους πύργους έλεγχου που καθοδηγούν τα αεροπλάνα (σκεφτείτε τον πιλότο να ζητά συντεταγμένες προσγείωσης και να εισπράττει το νέο χιτ του Μαζωνάκη! Ε θα πέσει σίγουρα το αεροπλάνο,  μόνο με το άκουσμα του)

itune3 

Συνεχίζοντας την ανάγνωση της άδειας χρήσης ανακαλύπτουμε το πιο κουφο όλων. Η apple δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε το iTunes για την σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή πυρηνικών και βιολογικών όπλων. Quick Time, το μυστικό όπλο της Αλ Καιντα. 

itune4

Κι εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται το τελειωτικό χτύπημα. Αφού τελειώνει η άδεια χρήσης της Apple, ξεκινα αυτή της 3com της οποίας μια πατέντα εμπεριέχεται στο πρόγραμμα. Αφού μας δηλώνει το ότι δεν είναι υπεύθυνη για σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς, μας ενημερώνει ότι δεν ευθύνεται και για τις πράξεις του Θεού!!!

Όπου σταματα η λογική ξεκινα η άδεια χρήσεως της Apple