Έναρξη του Adobe CREATIVE SUITE 3 Roadshow 2007

Η Ανοδος ΑΕ ως Adobe Authorized Distributor, παράλληλα με την Αdobe, ανακοινώνει αύριο (27η Μαρτίου) τη νέα σειρά προϊόντων Creative Suite 3. Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Adobe Creative Suite 3 Roadshow 2007 που ξεκινά από την Αθήνα 27 Μαρτίου 2007 στο ΑTHENS IMPERIAL HOTEL (απέναντι από στάση μετρό Μεταξουργείο) Ω 17:30- 21:30.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά καθώς και τις προηγμένες δυνατότητες των ισχυρών νέων εργαλείων, των τελευταίων εκδόσεων της Adobe Creative Suite 3. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από την τεχνική ομάδα της Ανοδος ΑΕ και με τη συμμετοχή διακεκριμένων καλεσμένων. Για δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.anodos.gr/events/cs3roadshow/index.asp,
Όπου υπάρχει και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια όλων των παρουσιάσεων του «Adobe Creative Suite 3 Roadshow 2007», (Αθήνα (27/3), Θεσσαλονίκη (15/4), Πάτρα (18/4) και Ηράκλειο Κρήτης (5/5) -θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις, σε Adobe Lightroom, iPod, Wacom, Adobe Magazine, Total Training.

Έναρξη του Adobe CREATIVE SUITE 3 Roadshow 2007

Η Adobe ανακοινώνει την 27η Μαρτίου, ως την ημερομηνία της «σημαντικότερης κυκλοφορίας λογισμικού στην 25 ετή ιστορία της». Η Ανοδος ΑΕ, παράλληλα με την Αdobe, ανακοινώνει την ίδια ημερομηνία, τη νέα σειρά προϊόντων Adobe CREATIVE SUITE 3, και διοργανώνει ανά την Ελλάδα, το Adobe Creative Suite 3 Roadshow 2007, αρχής γενομένης από την Αθήνα.

Η παρουσίαση της Αθήνας λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2007 στο ΑTHENS IMPERIAL HOTEL (απέναντι από στάση μετρό Μεταξουργείο) και ώρες 17:30 με 21:30. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά καθώς και τις προηγμένες δυνατότητες των ισχυρών νέων εργαλείων, των τελευταίων εκδόσεων της Adobe Creative Suite 3. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από την τεχνική ομάδα της Ανοδος ΑΕ με την συμμετοχή διακεκριμένων καλεσμένων. Για δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.anodos.gr/events/cs3roadshow/index.asp, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια όλων των παρουσιάσεων του «Adobe Creative Suite 3 Roadshow 2007», θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις, σε Adobe Lightroom, iPod, Wacom, Adobe Magazine, Total Training.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ανοδος Α.Ε. http://www.anodos.gr – 210 9717 016