Ελληνικό site για το Darkfall

Ελληνικό site για το Darkfall

Το Darkfall Online εγκαινιάζει και επίσημα
την έναρξη λειτουργίας του ελληνικού site

14 Δεκεμβρίου 2009: Η Aventurine Α.Ε. ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη του επίσημου ελληνικού site για το Darkfall, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.darkfallonline.com/hellas.

Μετά από απαίτηση της ελληνικής κοινότητας του παιχνιδιού, από σήμερα έχει ξεκινήσει και επίσημα η λειτουργία ενός ελληνικού site για το Darkfall. Όλοι οι Έλληνες χρήστες του παιχνιδιού μπορούν πλέον να μεταβούν στη διεύθυνση http://www.darkfallonline.com/hellas. Εκεί θα βρουν βασικές πληροφορίες για το παιχνίδι, τομέα με συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.), καθώς και ένα πλήρες εγχειρίδιο βοήθειας για το Darkfall. Αυτό θα βοηθήσει τόσο τους αρχάριους, όσο και τους έμπειρους gamers, να εξοικειωθούν με την χρήση και τα μυστικά του παιχνιδιού.

Η πρώτη αυτή μορφή του site σύντομα θα αναβαθμιστεί, δίνοντας στους χρήστες του Darkfall να διαβάσουν όλα τα τελευταία νέα του παιχνιδιού, αλλά και να μοιραστούν με άλλους χρήστες τις δικές τους εικόνες.

Ελληνικό Forum
Η Aventurine Α.Ε. ξεκινάει παράλληλα και την λειτουργία του ελληνικού forum, στο οποίο οι Έλληνες χρήστες του Darkfall μπορούν να συζητούν ελεύθερα για το παιχνίδι, να προσθέτουν ο ένας τον άλλο στη friend list ή να συμμετέχουν σε ομάδες (Clans). Το forum είναι ελεύθερα προσβάσιμο, τόσο στους συνδρομητές του Darkfall, όσο και σε οποιοδήποτε χρήστη επιθυμεί να μάθει πληροφορίες για το παιχνίδι. Επιπλέον, όσοι προμηθευτούν τις κάρτες γνωριμίας του Darkfall (οι οποίες διατίθενται σε επιλεγμένα μέσα) θα μπορούν να βρουν και να ζητήσουν κάθε είδους πληροφορία για το πως θα την ενεργοποιήσουν.

Η δημιουργία του ελληνικού τομέα, γίνεται από την Aventurine στα πλαίσια της κυκλοφορίας του παιχνιδιού στα καταστήματα όλου του κόσμου, η οποία θα ξεκινήσει από την Ελλάδα, στις 18 Δεκεμβρίου. Αποτελεί όμως μόνο την αρχή, καθώς σύντομα θα υπάρξει υποστήριξη του Darkfall και σε περισσότερες γλώσσες, με την δημιουργία περισσότερων ξένων forums.

Ελληνική retail έκδοση
Πέρα από το ελληνικό site, η Aventurine αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά και την ελληνική έκδοση του Darkfall, η οποία θα διαθέτει ελληνικό manual βοήθειας. Προς το παρόν, η διεθνής έκδοση του Darkfall κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις 18 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα πληροφορικής.

 

Σχετικά με το Darkfall
Το
Darkfallείναι το μεγαλύτερο videogameπου έχει παραχθεί ποτέ στην Ελλάδα.. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 120 χώρες στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα onlineπαιχνίδια στην πολύ ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά των videogames. Το Darkfall Online είναι ένα παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες σε ένα εντυπωσιακό σύστημα real-time μάχης. Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο.

Το Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές, ζωντανές μάχες σε έναν ρεαλιστικό εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη. Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο και ρεαλιστικό εικονικό κόσμο.

Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site του παιχνιδιού: http://www.darkfallonline.com/hellas  

Σχετικά με την Aventurine
Η Aventurine Α.Ε. είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Computer Games με έδρα την Αθήνα.  Κινητήριος δύναμη της Aventurine είναι το πάθος για το Gaming και την τεχνολογία πίσω από τα παιχνίδια. Η διαχείριση του Darkfall, το καινοτόμο παιχνίδι που κυκλοφορεί από τις 22 Φεβρουαρίου 2009, είναι η κύρια ασχολία της Aventurine.

Ο προγραμματισμός του παιχνιδιού, της τεχνολογικής πλατφόρμας, της μηχανής και των εργαλείων ξεκίνησε το 2003.  Η  Aventurine είναι μια πολυεθνική ομάδα 35 δημιουργών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site: http://www.aventurine.gr

AventurineΑ.Ε.
Αποστόλου Παύλου 10Β
Μαρούσι, Αθήνα. ΤΚ.15233
Τηλ: 210-6897512,
Fax: 210-6897305
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Τάσος Φλάμπουρας. Τηλ: 210-6897
512tasos@aventurine.gr
MediaRelations:Μάνος Γρυπάρης. Τηλ: 210-6897512(εσ: 304). Email:manos@aventurine.gr

Σχετικά με την Audio Visual Α.Ε.
Η Audio Visual Enterprises είναι μία κορυφαία εταιρία στο χώρο του Home Entertainment, με έδρα την Αθήνα και έντονη παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής επικράτειας μέσο των εταιρειών της σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Η Audio Visual Enterprises απαρτίζεται από ένα σύνολο εταιριών που καλύπτει ένα μεγάλο πεδίο στον τομέα της ψυχαγωγίας, περιλαμβάνοντας βίντεο, τηλεόραση, κινηματογράφους και πάρκα ψυχαγωγίας, ενώ είναι επίσημος συνεργάτης κολοσσών στον χώρο της διασκέδασης, όπως η Warner Bros, η The Walt Disney Company και η Village Films. Με το Darkfall Online και την δημιουργία ξεχωριστού τομέα Παιχνιδιών, η Audio Visual Enterprises πραγματοποιεί την είσοδό της στο χώρο του Online Gaming.

Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site: http://www.ave.gr