Εκτόξευση συνδέσεων Nintendo Wi-Fi.

Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και το ίδιο το gaming μεταλλάσσεται χρόνο με το χρόνο και απευθύνεται σε νέα και μεγαλύτερα κοινά. Η online υπηρεσία Nintendo Wi-Fi είδε τον αριθμό των χρηστών της online κοινότητάς της να εκτοξεύεται.

Συγκεκριμένα, κατεγράφησαν περισσότερες από 20 εκατομμύρια συνδέσεις προς την υπηρεσία και περισσότεροι από 850.000 μοναδικοί χρήστες παγκοσμίως σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο των δύο μηνών από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας τον Νοέμβριο του 2005.

Η υπηρεσία Nintendo Wi-Fi connection έφερε την επανάσταση στο χώρο της φορητής διασκέδασης, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να παίξει με φίλους από όλο τον κόσμο, απλά, με ασφάλεια και δωρεάν, τόσο από το σπίτι όσο και εν κινήσει. Δεν υπάρχει καμία χρέωση ούτε δύσκολες διαδικασίες σύνδεσης, αφού οι παίκτες απλά εισάγουν το συμβατό με την υπηρεσία παιχνίδι τους στο Nintendo DS τους, σε ακτίνα ενός Nintendo Wi-Fi connection hotspot, και επιλέγουν «connect» (σύνδεση).

Οι κάτοχοι Nintendo DS μπορούν επίσης να απολαύσουν Wi-Fi gaming από την άνεση του σπιτιού τους, χρησιμοποιώντας την ευρυζωνική τους σύνδεση. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για οποιασδήποτε μορφής αρνητική συμπεριφορά, μιας και μπορούν να επιλέξουν να παίζουν μόνο με τους φίλους τους.

Σαν μέρος της συνεχόμενης προσπάθειας για την παροχή δωρεάν πρόσβασης μέσω Wi-Fi στους κατόχους Nintendo DS, η Nintendo προχώρησε σε συμφωνίες με τους μεγαλύτερους Wi-Fi providers της Ευρώπης, παραχωρώντας πρόσβαση δωρεάν σε περισσότερα από 20.000 Nintendo Wi-Fi access points.

ΠΗΓΗ: computertriti.gr