Εκδήλωση : One Stop Security Workshop

Η Inter Engineering ανακοινώνει μια νέα εποχή σε εκδηλώσεις Ασφάλειας Δεδομένων οργανώνοντας το “One Stop Security Workshop”

30-5-2007, 13:00-19:00 Hotel Divani Acropolis, Αθήνα

Μία καινοτόμος εκδήλωση όπου πάνω στη σκηνή, θα επιδεικνύονται από ειδικούς διεθνούς αναγνώρισης αποτελεσματικές λύσεις για πολλαπλά μείζονα προβλήματα ασφάλειας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει στους επισκέπτες μία μοναδική ευκαιρία απόκτησης εξαιρετικά πολύτιμων γνώσεων για την στήριξη των αποφάσεών τους πάνω στην Ασφάλεια Δεδομένων στο παρόν και το μέλλον, να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τους ειδικούς και να δικτυωθούν με πελάτες και συναδέλφους.

Ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering, σχολιάζει “μέσω αυτής της εντελώς νέας προσέγγισης ανταποκρινόμαστε σε δύο μεγάλες ανάγκες των σημερινών απασχολημένων στελεχών των επιχειρήσεων. Πρώτον, αναλαμβάνουμε για μία ημέρα και σε έναν τόπο μια εκτεταμένη σειρά θεμάτων ασφάλειας, καθιστώντας την μια αυτή εκδήλωση αποδοτικότερη από πολλές μεμονωμένες μαζί. Δεύτερον, πιστεύουμε ότι ο κόσμος απαιτεί πλέον πολύ περισσότερα από μια απλή παρακολούθηση κάποιας παρουσίασης. Θέλει να δει λύσεις να δουλεύουν, να κάνει ερωτήσεις πάνω στα δικά του πρακτικά προβλήματα και να δει λύσεις μπροστά στα μάτια του. Αυτό ακριβώς θα γίνει!”

Η ημερίδα αποτελείται από ενότητες με μέγιστη διάρκεια 50 λεπτών όπου τίθεται ένα σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας και δίνονται οι λύσεις επί τόπου. Θα υπάρχουν δύο παράλληλες ροές τέτοιων ενοτήτων για ένα ολόκληρο μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια των ενοτήτων αυτών οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να συμμετέχουν με τα δικά τους προβλήματα και ανησυχίες.

Η ατζέντα αποτελείται από σημερινά σοβαρά θέματα ασφάλειας όπως Ολοκληρωμένη και ελεγχόμενη Ασφάλεια Περιεχομένου, Zero Day Attacks, Απειλές μέσα από τις επιχειρήσεις, Διαρροή Πληροφοριών, αποτελεσματικό PKI, και πολλά άλλα.

Για το επίτευγμα αυτό στο ανώτατο επίπεδο τεχνογνωσίας η Inter Engineering συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες, οι οποίες στέλνουν τους κορυφαίους ειδικούς τους:

Clearswift, UK
F-Secure Finland
NetAsq, France
Eutron, Italy
Vasco, Belgium
Pointsec, UK

Οι επισκέπτες, που θα είναι ένα διεθνές κοινό από Ελλάδα, Κύπρο και τα Βαλκάνια, θα αντιπροσωπεύουν όλες τις κατηγορίες των σύγχρονων επιχειρήσεων που εξαρτώνται άμεσα από την πληροφορική.

Η ημερίδα ξεκινά στις 12:00 με τιμητικό lunch και εγγραφή και ολοκληρώνεται στις 19:00 με κοκτέιλ Ασφάλειας και κλήρωση με πολλά δώρα.

Θα διεξαχθεί Press Conference στις 11:00.

Η πλήρες ατζέντα βρίσκεται στο http://www.inter-datasecurity.com/onestop

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Inter Engineering
Τηλ. 2410-670030
Email: onestop@inter.gr