Δελτίο τύπου: Παρουσίαση Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSITT

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2005 και ώρα 18:30, το Athens Information Technology (ΑΙΤ) πραγματοποιεί εκδήλωση για την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης MSc in Information & Telecommunications Technologies (MSITT).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο 3Α (3ος όροφος) του ΑΙΤ (19,5 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής), και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του προγράμματος MSITT, με ενημέρωση των συμμετεχόντων για τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για πλήρεις και μερικές υποτροφίες, καθώς και παρουσίαση των ακαδημαϊκών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του ΑΙΤ. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΙΤ αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά τους ενδιαφέροντα με το ακαδημαϊκό προσωπικό του ΑΙΤ.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του MSITT μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ. 2106682728 ή ηλεκτρονικά στο aron@ait.edu.gr.

Το MSITT είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών 8 μαθημάτων και διπλωματικής διατριβής, με άριστες προοπτικές για τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας στους τομείς των τεχνολογιών αιχμής. Η φοίτηση διαρκεί 12 μήνες, με εναρκτήρια ημερομηνία την 12η Σεπτεμβρίου 2005. Η φοίτηση μερικής παρακολούθησης – part time – διαρκεί 24 μήνες. Τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά. Το Πρόγραμμα διεξάγεται στις υπερσύγχρονες ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΙΤ, που περιλαμβάνουν εργαστήρια – από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης-, αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, εστιατόριο, αίθουσες ψυχαγωγίας κ.α. Στο ΑΙΤ λειτουργεί ένα άρτια διασυνδεδεμένο και ενημερωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές στην εξασφάλιση εργασίας, ανάλογης των προσόντων και δεξιοτήτων τους, στον ΟΜΙΛΟ INTRACOM και σε άλλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις. Δυνατότητα συνέχισης των σπουδών με πλήρεις και μερικές υποτροφίες στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ”Master of Science in Information Networking”, το οποίο παρέχεται από το κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon σε συνεργασία με το ΑΙΤ στην Αθήνα. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους τμημάτων θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης σχολών εσωτερικού και εξωτερικού.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την 1η Σεπτεμβρίου 2005. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Σπουδών και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων απευθυνθείτε στο 2106682704, κα Αγγελική Παναγιωτίδου (email: admissions@ait.edu.gr), ή στη διεύθυνση http://www.ait.edu.gr/acadPrograms/MSITT.asp

Παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης ηλεκτρονικά στο http://www.ait.edu.gr/msittform/admission_form.asp