Δελτίο τύπου: Νέες εκδόσεις F-Secure

Απόλυτη προστασία τώρα και για Spyware (4-7-2005)

H Inter Engineering και η F-Secure ανακοινώνουν τις νέες εκδόσεις των προϊόντων ασφάλειας F-Secure Client Security 6.00, F-Secure Policy Manager 6.00 και F-Secure Policy Manager Proxy 1.00 με πλούσιες νέες δυνατότητες ασφάλειας.

Το κεντρικά διαχειριζόμενο προϊόν F-Secure Client Security 6.00 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως Anti-Spyware προστασία η οποία περιλαμβάνει spyware, adware, key loggers, dialers, data miners κλπ, καραντίνα αυτών, έλεγχος της κίνησης http για malware (web traffic scanner), έλεγχος και προστασία του internet browser από απαγορευμένα popup παράθυρα και browser hijacking, ενώ παρέχεται δυνατότητα να κλειδωθούν οι ρυθμίσεις του internet explorer, να απαγορευτούν τα tracking cookies, το browser downloading, εγκαταστάσεις activeX κλπ. Το πρόγραμμα επίσης παρέχει δυνατότητα παρακολούθησης του συστήματος για αλλαγές στις συσχετίσεις των αρχείων ή σε κρίσιμα αρχεία του συστήματος. Επίσης διαθέτεται η εφαρμογή πλέον επίσης στην Ελληνική Γλώσσα, πρωτοτυπώντας για άλλη μία φορά στην Ελληνική αγορά.

Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, το F-Secure Client Security 6.00 υποστηρίζει πλατφόρμες Windows XP and 2000. Δεν υποστηρίζει Windows 98, Windows ME και Windows NT4 Workstation. Για την κεντρική διαχείρισή του χρησιμοποιείται το F-Secure Policy Manager 6 με μέθοδο επικοινωνίας HTTP, ενώ καταργείται η παλαιότερης τεχνολογίας μέθοδος επικοινωνίας του Communication directory. Οσοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ήδη υπάρχουσα εγκατάστασή τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τους αντιπροσώπους τους για συμβουλές μετάβασης

O dealer σας και η Inter Engineering είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία για τις συναρπαστικές νέες εκδόσεις.

Το προϊον F-Secure Client Security 6.00, όπως και περισσότερες τεχνικές πληροφορίες, μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση:

http://www.f-secure.com/anti-virus/webclub/corporate/avcs.shtml

Το προϊον F-Secure Policy Manager 6.00, το οποίο αποτελεί την κεντρική διαχείριση του προϊόντος και το F-Secure Policy Manager Proxy 1.00, για την απομακρυσμένη ενημέρωση των σταθμών εργασίας, μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση:

http://www.f-secure.com/webclub/policy-man/eng/index.shtml

Παρακαλούμε ζητήστε τους κωδικούς εγκατάστασης μέσω email στο support@inter.gr από το Τεχνικό Τμήμα της Inter Engineering.

Για επικοινωνία: Inter Engineering
410 02 Λάρισα
Τηλ. 2410-670030
Fax. 2410-670006
e-mail sales@inter.gr
url: http://www.inter.gr