ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εταιρικές Υποδομές και Internet

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα “Εταιρικές Υποδομές και Internet” που διοργάνωσε η Digital Sima στο Metropolitan Hotel την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση τεσσάρων κατασκευαστικών οίκων οι οποίοι είναι Market Leaders σε παγκόσμιο επίπεδο στην θωράκιση και διαχείριση μεσαίων και μεγάλων εταιρικών δικτύων.

Κατά τη διάρκειά της o κ. Καλοχριστιανάκης Αντώνης, διευθυντής πωλήσεων της Digital Sima, ανέπτυξε την ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρείας για την ασφάλεια και διαχείριση δικτύων.
Στη συνέχεια οι κύριοι Jacob Elisha, Sales Director EMEA της Allot, Regis Fattori, South Europe Sales Manager της Watchguard, Peter Hauff, Business Unit Manager Trend Micro EMEA και Steve Cornish, European Sales Director Barracuda Networks ανέλυσαν τους σύγχρονους μηχανισμούς που προσφέρουν και έδωσαν το στίγμα των εξελίξεων που αναμένονται αντίστοιχα στο χώρο του Bandwidth Management, των Firewalls / VPNs, στην Antivirus προστασία και στο Antispam/Antispyware

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τρία Case Studies από τους υπεύθυνους μηχανογράφησης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, του ομίλου Ωνάση και της Forth CRS.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Live Demos αυτών των μηχανισμών σε ειδικά Stands στα οποία οι μηχανικοί της Digital Sima εξηγούσαν τον τρόπο λειτουργίας και απαντούσαν σε ερωτήσεις.

Η εδραιωμένη συνεργασία της Digital Sima με τους ανωτέρω κατασκευαστικούς οίκους, οι οποίοι είναι κορυφαίοι στο χώρο τους σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύει συνεχώς τη θέση της ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παροχής δικτυακών λύσεων υψηλού επιπέδου στη χώρα μας.

Αφήστε το σχόλιο σας στο "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εταιρικές Υποδομές και Internet"

Σχολιάστε