ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Computer Active

To Computer Active, το Νο1 περιοδικό υπολογιστών στη Μ.Βρετανία, τώρα και στην Ελλάδα από την IT Publications Hellas. Το Computer Active κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998 στην Αγγλία και γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση σε πωλήσεις. Η έκδοσή του στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την VNU, μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρίες του κόσμου στο χώρο της πληροφορικής.
Το νέο μηνιαίο περιοδικό Computer Active έρχεται να προστεθεί στο portfolio περιοδικών της IT Publications Hellas, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο χώρο των εκδόσεων τεχνολογίας και υπολογιστών.

Το Computer Active απευθύνεται στο μέσο χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή ο οποίος ψάχνει τρόπους να εκμεταλλευτεί καλύτερα το σύστημά του κατά τη χρήση στο σπίτι καθημερινά. Δεν απευθύνεται σε IT managers και ειδικούς της τεχνολογίας. Το κοινό του είναι χρήστες PC, άνδρες κατά 75% ενώ ηλικιακά τοποθετείται ανάμεσα σε 25 και 55 χρόνων, μέσης και ανώτερης κοινωνικοοικονομικής τάξης. Βασικό πλεονέκτημα στο χαρακτήρα του Computer Active είναι η ανάπτυξη αυτοπεποίθησης και η παροχή στήριξης στον αναγνώστη ο οποίος αισθάνεται αποξενωμένος από το μηχάνημά του αδυνατώντας να κατανοήσει τους ειδικούς όρους των εξειδικευμένων περιοδικών που κυκλοφορούν. Για το διάβασμά του περιοδικού δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση ή ειδικές ικανότητες. Με αναλυτικά και ξεκάθαρα workshops, το Computer Active μαθαίνει βήμα-βήμα στον οικιακό χρήστη την τεχνολογία χωρίς να αφήνει απορίες, εύκολα και διασκεδαστικά. Έτσι, ο μέσος καταναλωτής μπορεί για πρώτη φορά να ευχαριστηθεί πραγματικά το σύστημά του όντας πλέον απελευθερωμένος από το άγχος ή το φόβο που του προκαλούσε έως τώρα.

Το περιοδικό διαθέτει μοναδική και ξεχωριστή ύλη που το διαφοροποιεί εντελώς από τα υπόλοιπα περιοδικά του χώρου δημιουργώντας έτσι μια νέα κατηγορία. Βασιζόμενο στην κατανοητή γλώσσα, τις απλές και ξεκάθαρες πρακτικές συμβουλές, το έντονα εκπαιδευτικό του layout, καθώς και στη δυναμική επικοινωνία με τους αναγνώστες, το Computer Active σημείωσε απόλυτη επιτυχία σε όποια χώρα έχει εκδοθεί. Ενδεικτικά, η αναγνωσιμότητα του περιοδικού στην Αγγλία φθάνει τις 624.000 ενώ και στις Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ολλανδία κατέχει κορυφαία θέση ανάμεσα σε όλα τα αντίστοιχα περιοδικά.

Η κυκλοφορία του νέου περιοδικού, του οποίου τη διεύθυνση έκδοσης έχει αναλάβει ο Γιώργος Ροπόδης, θα πραγματοποιηθεί από την IT Publications Hellas στις 14 Ιανουαρίου 2005, και θα υποστηριχθεί έντονα τόσο από above όσο και από below the line ενέργειες.

Πληροφορίες: 210 66 41 140, info@itpublications.gr