Δελτίο Τύπου από Pressworld.gr

Μετά από μόλις δύο μήνες λειτουργίας και χιλιάδες επισκέπτες, το Pressworld.gr ανανεώνεται, επεκτείνεται και ανεβάζει τον πήχη στο χώρο της διαφήμισης στο ελληνικό Internet. Νέες υπηρεσίες και νέα εργαλεία για τη διαφημιστική αγορά εμπλουτίζουν το Pressworld.gr.

Magazine World
Ο κόσμος των περιοδικών. Παρουσιάζονται τα εξώφυλλα των τευχών που κυκλοφορούν ενώ μπορούν ακόμα να προστεθούν και τα περιεχόμενα του τεύχους. Επιπρόσθετα, είμαστε πλέον σε θέση να φιλοξενήσουμε αρχεία ήχου ή / και εικόνας με τα trailer που «παίζονται» στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Weekend Press
Ο κόσμος των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου. Ένα δυναμικό κομμάτι της αγοράς, το οποίο εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας στο κοινό αξιόλογα συλλεκτικά CD, DVD, βιβλία, εγκυκλοπαίδειες και άλλα. Διαφημίζεται εκτενώς. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι δεδομένο και αυξάνεται συνεχώς. Και εδώ είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε αρχεία ήχου ή /και εικόνας με τα trailer που «παίζονται» στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

TV World
Πραγματική επανάσταση. Κάθε κανάλι διαφημίζει το πρόγραμμά του στη δική του συχνότητα και μόνο. Το κοινό δεν έχει ένα συγκεντρωμένο μέρος για να γνωρίζει τι ταινίες, εκπομπές, αθλητικά γεγονότα, σειρές προσφέρει κάθε κανάλι. Το Pressworld.gr αλλάζει τα δεδομένα. Διαφημίστε την εκπομπή, αγώνα, σειρά ή ταινία που έχετε προγραμματίσει. Με απλό κείμενο ή στατική εικόνα αλλά και με αρχείο ήχου ή video.

Radio World
Πολλές φορές οι σταθμοί θέλουν να διαφημίσουν το πρόγραμμά τους, έχουν αποκλειστικότητες σε μουσικά κομμάτια, συνεντεύξεις πολιτικών, τραγουδιστών, αθλητών και άλλων διασημοτήτων. To Internet και το Pressword.gr είναι συνέχεια εκεί! Αξιοποιήστε το!

P2B (Press to Business)
Μας το ζήτησαν οι διαφημιστικές εταιρίες και ανταποκριθήκαμε αμέσως. Προβάλετε τα αφιερώματα και τα θέματα που έχετε προγραμματίσει για τις επόμενες εκδόσεις ή / και εκπομπές σας. Η διαφημιστική εταιρία θα αναζητήσει για εσάς αυτούς που θα γεμίσουν τα φύλλα και τον..αέρα σας. Όλα γίνονται γρηγορότερα και περισσότερο οικονομικά.

Όλοι κερδίζουν!
Το καταναλωτικό κοινό, οι διαφημιστικές εταιρίες, όλα τα έντυπα, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν να κερδίσουν. Τις περισσότερες υπηρεσίες μας τις προσφέρουμε δωρεάν. Το κόστος «παραγωγής» της online διαφήμισης για εσάς είναι μηδενικό! Οι χρεώσεις μας, όπου υπάρχουν, είναι λογικές και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα της αγοράς. Όχι όμως και στην ανταποδοτικότητα που θα έχετε αν διαφημιστείτε στο Pressworld.gr. Αυτή είναι ανεκτίμητη…

Η Pressworld ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών διαφήμισης στο διαδίκτυο. Ειδικεύεται στον χώρο του Τύπου και αντλεί δυνάμες από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων ανθρώπων στο χώρο του Τύπου και της Διαφήμισης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-9333588 ή γράψτε μας στο fax 210-9370001 και στο email: info@pressworld.gr. Φυσικά μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και το http://www.pressworld.gr.