Βίντεο εκδήλωσης Έφηβοι στο διαδίκτυο. Αξιοποίηση ή κατάχρηση

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση Έφηβοι στο διαδίκτυο. Αξιοποίηση ή κατάχρηση [ Διάρκεια : 02:57:41 ]
Προς το παρών μόνο με Internet Explorer παίζει, για τους χρήστες του Mozilla Firefox σε Linux θα πρέπει να εγκαταστήσουν τον MPlayer και το mplayer plugin (υπάρχει αυτοματοποιημένος τρόπος εγκατάστασης για δημοφιλείς διανομές, δείτε λεπτομέρειες εδώ).

Λίγα λόγια για την ημερίδα:
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» και ώρα 17.30. Βασικός εισηγητής με θέμα: «Διαδίκτυο και εξάρτηση» ήταν ο Γιώργος Κορμάς, συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β΄ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π & Α Κυριακού, εκπρόσωπος Γραμμής Βοηθείας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2010 και μεταδόθηκε ζωντανά από το ΠΣΔ.

Προσωπικά σχόλια:
Ήταν πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και με μεγάλη συμμετοχή και πολλές ερωτήσεις στο τέλος της από τους – δυστυχώς – λίγους (καμιά 40αριά) παρευρισκόμενους. Αξίζει να την δείτε και να ακούσετε όσα συζητήθηκαν. Ακόμα περισσότερο προτείνω ανεπιφύλακτα αν μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά το saferinternet.gr.