Ασφάλεια εναντίον press-gr

Την επίσκεψη της Δίωξης εκβιαστών είχε ο ιδιοκτήτης του press-gr του πιο γνωστού Ελληνικού blog εναλλακτικής ενημέρωσης.
Όπως καταγγέλλει ο ίδιος μέσα από τον ιστοχωρο του press-gr, η επίσκεψη της ασφάλειας στο σπίτι του «πήρε τον χαρακτήρα επιδρομής, προπηλακισμών και απειλών με κατάχρηση εξουσίας σε βάρος της οικογένειάς μου» και ότι τα δήθεν ενοχοποιητικά στοιχειά εκβιασμών που αναζητούσε η αστυνομία δεν βρεθήκαν, διότι πολύ απλά τέτοια δεν υπήρχαν.
Το press-gr το όποιο έχει δεχθεί εκατομμύρια επισκέψεις είναι μια ιστοσελίδα της οποίας οι αποκαλύψεις (αν αληθεύουν όλες) κάνουν αυτές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να δείχνουν ως έργο ερασιτέχνη.
Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του συντάκτη του press-gr που καταγγέλλει την “αστυνομική επιδρομή” αλλά κι όσους τον κατηγορούν ως εκβιαστή στο παρακάτω δεσμό,
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blogger.html

Παντως για να ανακαλυφθεί όμως από την Ελληνική αστυνομία η οικία του συντάκτη του blog, το σίγουρο είναι ότι το Google – το όποιο είναι ιδιοκτητης του blogger στο όποιο είναι αναρτημένο το press-gr – συνεργάστηκε με τις αστυνομικές αρχές.
Δεν συμβαινουν μονο εις την Κινα.